Oprit stenen 60Plus Soft Comfort banenverband Giallo 8cm dik Per 1.28m2

Productnummer: EX200066B   |   Verschillende afmetingen stenen per laag van 1.28m2   |   Oprit aanrader!

€ 43,43 (€ 33,93 per m2) Per 1.28m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Oprit stenen 60Plus Soft Comfort banenverband Giallo 8cm dik Per 1.28m2

  • Luxe uitstraling
  • Geschikt voor zware belasting
  • Voelen zijdezacht aan
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Niet af te trillen

Oprit stenen 60Plus Soft Comfort banenverband Giallo 8cm dik Per 1.28m2

Bent u op zoek naar een tegel die geschikt is voor meerdere toepassingen? Dan is deze Soft Comfort steen van Excluton in banenverband in de kleur Giallo met een dikte van 8 cm wellicht iets voor u. Deze 60 Plus Soft Comfort opritstenen van A-merk Excluton zijn uiterst duurzaam, trendy en hebben een luxe uitstraling. De kleur is rustig aan het oog en geeft een moderne uitstraling aan uw oprit of terras. Vanzelsprekend zijn deze stenen ook geschikt voor andere toepassingen waaronder bijvoorbeeld aanleggen van een terras.

60Plus Soft Comfort banenverband Giallo 

Deze betontegels zijn met hun 8 cm dikte geschikt voor terrassen, looppaden en voor uw oprit. U besteld de tegels per laag. Een laag staat gelijk aan 1,28 m2 en bestaat uit 8 stenen met 3 verschillende formaten, namelijk 4 stuks van 22x60cm, 2 stuks van28x60cm en 2 stuks van 34x60cm. Zorg dat u bij het bestelling ook rekening houdt met 8% snijverlies. 

Dubbel beschermd tegen vuil!

Door de veredelingsbehandeling voelen de stenen zacht aan uw voeten en zijn de dubbel beschermd tegen vuil en vocht. Dit is te danken aan de bewerking met speciale koolstofborstels, waardoor de poriën van de tegels verder zijn afgedicht zodat er niks in kan trekken, en de impregnatielaag. Mossen, algen, vuil en zelf kalkuitbloei maken dus weinig kans op uw nieuwe bestrating! 

Hulp bij het aanleggen van uw bestrating

Wanneer u zelf aan de slag gaat met uw nieuwe bestrating geven wij u graag een steuntje in de rug. In onze video leggen wij u stap voor stap uit hoe u zelf uw tuin kunt bestraten. Wilt u alles nog eens rustig teruglezen? Dat kan eenvoudig met onze blogs. Hier leest u ook alles over de extra benodigdheden zoals drainage, voegmortel, ophoogzand en opsluitbanden.

Bestel nu deze fraaie opritstenen bij Gadero, snelle levering in heel Nederland. Is dit niet de tegel die bij u past? Bekijk dan ons ruime assortiment betontegels en opritbestrating


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Oprit aanrader Betontegel 60Plus Soft Comfort Giallo 8 cm dik banenverband Oprit stenen 60Plus Soft Comfort banenverband Giallo 8cm dik Per 1.28m2   |   Verschillende afmetingen stenen per laag van 1.28m2   |   Oprit aanrader! Op voorraad
€ 43,43 (€ 33,93 per m2) Per 1.28m2 incl. BTW