Aanbouw Veranda Douglas hout 500 x 300 cm met EPDM Dakbedekking

Productnummer: DV12062   |   Staanders 12x12 cm   |   Zeer compleet

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 1901,45 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Aanbouw Veranda Douglas hout 500 x 300 cm met EPDM Dakbedekking

  • Luxe set van Douglas hout
  • Met EPDM rubberfolie dakbedekking
  • Gratis bezorging
  • Met geschaafd 16 mm dakbeschot en 12x12 staanders
  • Maatwerk niet mogelijk (wel zelf in te korten)
  • Exclusief lichtkoepels

Aanbouw Veranda Douglas hout 500 x 300 cm met EPDM Dakbedekking

Wilt u aan uw huis een houten terrasoverkapping bouwen van 5x3meter? Zo geniet u meer van het leven buiten. Deze aanbouw veranda van A-kwaliteit douglas hout is zeer geschikt voor het monteren aan uw woning. 

Deze all-in set bestaat uit 3 Douglas houten fijnbezaagde staanders van 120x120 mm dikte. Tevens leveren we een volledig pakket voor het dak bestaande uit 4,5 x 14,5 cm dakgordingen, boeidelen, mes en groef dakbeschot en EPDM rubberfolie inclusief lijm. EPDM dakfolie gaat veel langer mee dan dakleer. Alle schroeven en bouten die u nodig heeft worden samen met een handige opbouwtekening ook meegeleverd. De overkapping is 500cm breed en heeft een lengte van 300cm.

U dient bij uw Douglas aanbouwveranda nog lichtkoepels, dichte wanden en 3 betonpoeren voor de staanders mee te bestellen. 

Verder kijken: overkapping ca 5x3 meter

Dit product valt onder de categorie: overkapping 5x3, Overkappingen Lariks Douglas bezaagd

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

kan ik bij jullie ook overkapping krijgen met 2 palen en 2 balken 1 aan voorkant waar open is en 1 tegen muur te monteren kan dat.grmartijn

Dag, Dan kunt u beter overstappen op maatwerk zie overkapping bouwen op maat. Dit is namelijk een voorgepakte set in enkele standaard maten te koop.

Goedemiddag, Bij de overkapping zitten daar de dakvenster bij zo als op de foto? kan er ook een andere maat opgegeven worden bv 5m bij 2.5m uitval en met een paal extra en wat zijn dan de prijzen

Desgewenst zelf in te korten en 1x paal 14x14 cm bezaagd bij te bestellen zie pagina Lariks Douglas palen.

Is dit pakket ook te leveren in de maarvoering 600x300 cm zonder lichtvensters? dus met volledige EPDM dakfolie?

Bij dit formaat komt u uit bij zelf los samenstellen met ons Lariks Douglas hout. Kies dan voor 15x15 cm staanders, 5x15 cm dakbalken. Zorg bij 6 meter altijd voor een staander in het midden. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
aanbouw veranda douglas hout Aanbouw Veranda Lariks Douglas 500 x 300 cm met EPDM Dakbedekking   |   Staanders 12x12 cm   |   Zeer compleet
€ 1901,45 per stuk incl. btw