Aanleveringsformulier montage Gadero

Heeft u hulp nodig voor het plaatsen van bepaalde projecten? De Montageservice van Gadero kan uitkomst bieden!
De projecten zijn variërend van o.a: Schuttingen, Hekwerk, Vlonders, Blokhutten, Overkappingen en meer.

Onderstaand formulier geeft ons duidelijkheid en een goed beeld over wat u precies wilt, wat de omstandigheden voor onze Montage teams zijn en wat eventuele knelpunten kunnen zijn. Wij vragen u om de informatie zo uitgebreid mogelijk aan te leveren. Ook foto's toevoegen en indien mogelijk een ruwe schets van de situatie met afmetingen erbij vermeld geeft het beste beeld.

Wanneer uw aanvraag ontvangen is, kan het zijn dat wij vragen om meer informatie van de situatie om uiteindelijk op alles voorbereid te zijn.

Waarom betaalt u bij Gadero iets meer voor montage?
Bij Gadero gaan we bij het plaatsen van objecten voor vakmanschap en kwaliteit. Wij plaatsen volgens strenge eisen overal in Nederland. Zo zullen wij bijvoorbeeld bij een vlonder altijd hardhouten planken netjes voorboren, schroefkoppen verzinken en schroeven netjes in een rij vastschroeven. Bij het plaatsen van een houten overkapping besteden we veel aandacht aan het opvangen van werking van hout. Ook degelijke montage van beschoeiingen en tuinhekken is mogelijk.
Onze voorschriften voor montage kunt u opvragen via onderstaand formulier.

Aanmeldingsformulier montage
Voorkeur contactmethode:
Voor welke montage opdracht wilt u graag advies en een prijs? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Aantal vierkante meters Vul hieronder de lengte en de breedte in van de vlonder, overkapping of blokhut. Gaat uw aanvraag om een schutting? Vul dan bij breedte de hoogte in.
Gewenste start van de Montage *:
Welk artikel wilt u bestellen?
Geef het productnummer op
Wat is uw grondsoort ?
Aanvullende opmerkingen van conditie ondergrond. Veel puin, wortels of juist klei in de ondergrond?
Extra toegevoegde productopties:
Hierin mag u aangeven welke extra opties u wenst voor uw blokhut, overkapping, vlonder of schutting. Dit kunnen de opties zijn welke u bij de blokhut of overkapping kunt selecteren zoals dakbedekking, betonpoeren, extra wandlaag etc. Maar denk bijvoorbeeld ook bij schuttingen aan een deur met kozijn.
Overige opmerkingen:
* verplicht