Aanleveringsformulier montage Gadero

Heeft u hulp nodig voor het plaatsen van bepaalde projecten? De Montageservice van Gadero kan uitkomst bieden!
De projecten zijn variërend van o.a: Schuttingen, Hekwerk, Vlonders, Blokhutten, Overkappingen en meer.


Door gebruik te maken van onze unieke online montage omgeving, geeft U ons duidelijkheid en een goed beeld over wat u precies wilt, wat de omstandigheden voor onze Montage teams zijn en wat eventuele knelpunten kunnen zijn. Wij vragen u om de informatie zo uitgebreid mogelijk aan te leveren. Ook foto's toevoegen en indien mogelijk een ruwe schets van de situatie met afmetingen erbij vermeld geeft het beste beeld.

Wanneer uw aanvraag ontvangen is, kan het zijn dat wij vragen om meer informatie van de situatie om uiteindelijk op alles voorbereid te zijn.
Dit contact verloopt allemaal via dezelfde online omgeving, mocht uw klus uit worden besteed aan een externe kluspartner, dan zal ook dit contact via deze online omgeving verlopen.

BANNER

Waarom betaalt u bij Gadero iets meer voor montage?
Bij Gadero gaan we bij het plaatsen van objecten voor vakmanschap en kwaliteit. Wij plaatsen volgens strenge eisen overal in Nederland. Zo zullen wij bijvoorbeeld bij een vlonder altijd hardhouten planken netjes voorboren, schroefkoppen verzinken en schroeven netjes in een rij vastschroeven. Bij het plaatsen van een houten overkapping besteden we veel aandacht aan het opvangen van werking van hout. Ook degelijke montage van beschoeiingen en tuinhekken is mogelijk.