Abbeystones Antraciet Zwart Nero stenen Getrommeld

Productnummer: EX70000   |   Luxe stenen dankzij donkere tint   |   Nostalgische uitstraling

20x30x6cm Tijdelijk niet leverbaar 20x30x6cm Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf € 19,15 Per laag (0.96m2)
Delen via WhatsApp
Abbeystones Antraciet Zwart Nero stenen Getrommeld
20 cm x 30 cm x 6 cm € 19,15 Per laag (per 0,96m2)
Ruim op voorraad

Voor- en nadelen van Abbeystones Antraciet Zwart Nero stenen Getrommeld

  • Oudgemaakte look and feel (getrommeld)
  • Bestel voor aantrekkelijke prijs per laag
  • Gunstige Thuiswinkel service voorwaarden
  • Moderne antraciet kleurige steen
  • Let op de minimale bestelhoeveelheden

Abbeystones Antraciet Zwart Nero stenen Getrommeld

Zoekt u een goedkope speelse klinker of steen voor uw terras of oprit? Deze abbeystones in de kleur antraciet zwart ofwel Nero zijn tijdloos en hier verkrijgbaar 6 cm dikte en als wildverband. De aangegeven prijs voor deze getrommelde abbeystones in de kleur antraciet zwart is per laag van 0,96 m2. Wilt u bijvoorbeeld 200m2 bestellen dan bestelt u 200/0,96 = 208.33, afgerond 209 lagen. Daarbij dient u rekening te houden met een snijverlies van circa 8%. 

De Abbeystones zijn getrommeld. Dit betekent dat de trommelstenen zijn beschadigd om ze een verouderd effect te geven. Dit is gedaan doordat de stenen in een hele grote centrifuge zijn gegooid zodat de stenen elkaar kunnen bewerken. De Abbeystones zijn vuilwerend, vorstbestendig en kleurondersteunend. Er kan kalkuitbloei voorkomen. Kalkuitbloei voorkomt u zoveel mogelijk door de stenen te leggen in een schoon zandbed. Mocht er toch kalkuitbloei ontstaan dan is dit prima te verwijderen met groene zeep of een speciaal reinigingsmiddel.

Deze Excluton abbeystones in antraciet zwart met moderne uitstraling zijn verkrijgbaar in de volgende bovenaanzicht-maten:

- 20 x 30 x 6 cm

- 30 x 40 x 6 cm

- wildverband (populair)

Deze getrommelde abbeystones zijn staand geproduceerd, dat wil zeggen dat deze niet 100% maatvast zijn. Gebruik na het straten straatzand of het fijnere voegzand voor een stevig geheel.  

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Excluton abbeystones tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay. Wij leveren tot slot van Haarlem tot Groningen en van Maastricht tot Almere snel bij u thuis.

Lees hier tips voor terras aanleggen.


Vragen & antwoorden over dit product

Als ik vandaag bestel, wanneer zijn ze dan binnen?

Sierbestrating duurt 5-8 werkdagen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
abbeystones nero Abbeystones Antraciet Zwart Nero Stenen Getrommeld 20x30x6cm   |   Luxe stenen dankzij donkere tint   |   Nostalgische uitstraling
Vanaf € 19,15 Per laag (0.96m2) incl. btw