Abbeystones Antraciet Zwart Nero stenen Getrommeld

Luxe stenen dankzij donkere tint   |   Nostalgische uitstraling

Vanaf € 16,25 Per laag (0.96m2) incl. BTW

Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Specificaties voor Abbeystones Antraciet Zwart Nero stenen Getrommeld

  • Oudgemaakte look and feel (getrommeld)
  • Bestel voor aantrekkelijke prijs per laag
  • Gunstige Thuiswinkel service voorwaarden
  • Moderne antraciet kleurige steen
  • Let op de minimale bestelhoeveelheden
  Merk:
  Excluton
  Productnr.:
  EX70000
  Afmetingen:
  Diverse afmetingen
  Behandeling:
  Getrommeld
  Materiaal:
  Beton
  Kleur:
  Antraciet, Nero
  Lengte:
  20 cm
  Breedte:
  30 cm
  Dikte:
  5-6 cm

  Abbeystones Antraciet Zwart Nero stenen Getrommeld

  Zoekt u een goedkope speelse klinker of steen voor uw terras of oprit? Deze abbeystones in de kleur antraciet zwart ofwel Nero zijn tijdloos en hier verkrijgbaar in 5 en 6 cm dikte, ook als wildverband. De aangegeven prijs voor deze getrommelde abbeystenen in de kleur antraciet zwart is per laag van 0,96 m2. Wilt u bijvoorbeeld 200m2 bestellen dan bestelt u 200/0,96 = 208.33, afgerond 209 lagen. Daarbij dient u rekening te houden met een snijverlies van circa 8%. De minimale bestelhoeveelheid voor deze abdijformaat trommelstenen is 10 lagen. 

  De Abbeystones zijn getrommeld. Dit betekent dat de trommelstenen zijn beschadigd om ze een verouderd effect te geven. Dit is gedaan doordat de stenen in een hele grote centrifuge zijn gegooid zodat de stenen elkaar kunnen bewerken. Verder zijn de abbeystones onbehandeld. Kalkuitbloei kan hierdoor voorkomen, met een schoon zandbed reduceert u deze kans. Verder kan kalk altijd verwijdert worden door de stenen schoon te maken met groene zeep of een speciaal reinigingsmiddel.

  Deze rechthoekige abbeystones klinkers in de kleur antraciet zwart geven uw oprit of terras een luxe uitstraling met een donkere tint. Abbeystones in de kleur antraciet zijn verkrijgbaar in de diktes 5 cm en 6 cm. De 5 cm dikte is niet geschikt voor uw oprit. Deze Excluton abbeystones in antraciet zwart met moderne uitstraling zijn verkrijgbaar in de volgende bovenaanzicht-maten:

  - 20 x 30 x 5 cm

  - 20 x 30 x 6 cm

  - 30 x 40 x 6 cm

  - wildverband (populair)

  LET OP: Gebruik 5 cm dikte voor uw terras en 6 cm dikte voor uw opit

  Deze getrommelde abbeystones zijn staand geproduceerd, dat wil zeggen dat deze niet 100% maatvast zijn. Gebruik na het straten straatzand of het fijnere voegzand voor een stevig geheel.  

  Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Excluton abbeystones tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay. Wij leveren tot slot van Haarlem tot Groningen en van Maastricht tot Almere snel bij u thuis.

  Lees hier tips voor terras aanleggen.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Sierbestrating duurt 5-8 werkdagen.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht

  Productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf een beoordeling
  * verplicht

  Dit product bestellen?
  abbeystones nero Abbeystones Antraciet Zwart Nero stenen Getrommeld Diverse afmetingen Luxe stenen dankzij donkere tint   |   Nostalgische uitstraling Ruim op voorraad
  Vanaf € 16,25 Per laag (0.96m2) incl. BTW