Abbeystones Getrommeld

Getrommelde Abbeystones worden in een centrifuge kunstmatig verouderd. Tijdens dit centrifugaal proces breken er kleine hoekjes van de stenen af. Dit geeft deze trommelstenen een speels en nostalgische look en feel. U kunt hier Abbeystones getrommeld in de kleuren Grijs, Antraciet, zwart of in warme kleuren online kopen. Wij bezorgen Abbeystones in heel Nederland snel bij u thuis.

Maak uw bestelling compleet en combineer uw aankoop Abbeystones met opsluitbandenzanddrainage en split of grind. Heeft u hulp nodig bij het leggen van Abbeystones klik dan hier voor meer informatie en legadvies.

Zijn Abbeystones in Wilverband niet hetgeen dat u zoekt? Kijk dan naar onze gewone Ongetrommelde Abbeystones en Terrasstenen of ga voor een speels uiterlijk en kies voor Abbeystones in Wildverband.

48 uurs geleverd

Abbeystones Getrommeld

Wij leveren abbeystones getrommeld in de kleuren grijs, antraciet zwart, bont, avondzon en Toscaans. De 5 cm dikte is alleen geschikt voor uw terras, voor de oprit kunt u de 6 cm dikte gebruiken. Voor opritten met zware voertuigen adviseren we 7 cm dikte stenen te kiezen, bijvoorbeeld dikformaat of waaltjes. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode