Abbeystones Grigio 20 x 30 x 6 cm Getrommelde stenen

Productnummer: EX70011-60-200-300

Tijdelijk niet leverbaar Levertijd 2-7 werkdagen

€ 24,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Abbeystones Grigio 20 x 30 x 6 cm Getrommelde stenen

Met deze prachtige grijze klinkers Grigio in het formaat 20x30x6 cm maakt u elke tuin een beetje sfeervoller. Zowel de moderne als de traditionele tuin fleurt op wanneer u deze stenen van het A-merk Excluton gebruikt voor uw terras of looppad. Combineer de klinkers met keramische tegels om een leuk, speels effect te creëren. Door de dikte van 6 cm zijn deze klinkers ook zeer geschikt om uw oprit karakter te geven. 

Ga voor nostalgie 

Deze klinkers zijn getrommeld. Dit betekent dat er kleine beschadigingen zijn aangebracht aan de stenen om ze een verouderd uiterlijk te geven. Hiermee brengt u het nostalgische gevoel in uw tuin. Deze beschadigingen hebben geen invloed op de kwaliteit van de steen. Naast het trommelen hebben de klinkers verder geen behandeling gehad. De aangegeven prijs voor deze getrommelde Abbeystones in de kleur Grigio is per laag van 0,96 m2. Wilt u bijvoorbeeld 200m2 bestellen dan bestelt u 200/0,96 = 208.33, afgerond 209 lagen. Daarbij dient u rekening te houden met een snijverlies van circa 8%. De minimale bestelhoeveelheid van deze klinkers is 12 lagen. 

Leg uw bestrating zelf met onze klustips!

Met onze klustips legt u in een handomdraai uw eigen bestrating aan. Wij geven u alle informatie die u nodig heeft om dit klusje te klaren in de vorm van makkelijk te volgen stappenplannen en handige tips. Daarnaast vindt u hier ook alle extra benodigdheden die komen kijken bij uw tuinproject, zoals ophoogzand, voegmiddel en opsluitbanden. Bestel vandaag nog en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis.

Zijn dit niet de klinkers die u zocht? Bekijk dan ook onze andere Abbeystones of oprit bestrating. Legt u uw nieuwe terras liever aan met tegels? Wij bieden ook een ruim assortiment betontegels!  


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
abbeystones klinkers grigio 20 x 30 cm getrommeld Abbeystones Grigio 20 x 30 x 6 cm Getrommelde stenen Op voorraad
€ 24,50 Per m2 incl. BTW