Abbeystones Grigio Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

Productnummer: EX70009-60-300-400-Grigio   |   Luxe stenen met een warme kleur   |   Extra grote stenen

€ 27,32 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Abbeystones Grigio Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

  • A-kwaliteit stenen van Excluton
  • Getrommeld voor een verouderde look
  • Leuk te combineren met keramische tegels

Abbeystones Grigio Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

Creëer in een handomdraai een stoere en karakteristieke bestrating met deze Abbeystones Grigio Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld van Excluton. Deze mooie grijs genuanceerde klinkers zijn toepasbaar op vrijwel elk te bestraten oppervlak. Zo brengt u sfeer en een nostalgisch gevoel in uw tuin met een terras of looppad, maar ook voor uw oprit en zelfs openbare ruimte zijn deze stenen sterk genoeg. Wanneer u de klinkers gecombineerd met keramische tegels maakt u juist een speels effect en creëert u optisch meer ruimte in uw tuin. Kortom; een veelzijdige steen met veel karakter!

De nostalgische look

Deze klinkers zijn licht beschadigd door een machinale bewerking. Bij de bewerking zijn de scherpe randen van de stenen licht beschadigd om ze een verouderde look te geven. De kwaliteit van de steen wordt hierdoor niet aangetast. Dit proces heet trommelen. Deze bewerking in combinatie met de schitterende grijs genuanceerde kleur zorgt ervoor dat deze steen ideaal is voor de traditionele tuin. Heeft u liever een strakke steen? Deze vindt u ook bij Gadero!   

Abbeystones legt u eenvoudig zelf

Deze Abbeystones zijn zeer geschikte stenen om zelf aan te leggen in uw tuin. U dient bij het bestellen altijd rekening te houden met circa 8% snijverlies. U legt deze klinkers eenvoudig in een normaal zandbed van 10 à 15 cm of 20 à 25 cm bij opritten of slappe ondergronden. Zorgt dat u rekening houdt met het afschot voor de afwatering en dat u uw bestrating altijd opsluit met betonbanden. Wij raden u aan deze stenen te leggen met de vleimethode. Hierbij werkt u met het zandbed voor u, zodat u de stenen direct op het zandbed kan leggen zonder deze te beschadigen. Deze klinkers zijn geschikt om af te trillen, gebruik hierbij wel een trilplaat met rubbermat. Als laatste dient u te voegen met voegzand. Voor meer tips en een uitgebreide uitleg kunt u onze klustip lezen!

Is dit niet de klinker die u zocht? De Abbeystones lijn biedt een ruim aanbod waar u altijd vindt wat het beste bij u past. Wilt u toch liever tegels in uw tuin? Bekijk dan ook eens ons assortiment betontegels!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Abbeystones Grigio Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld Per 1,08 m2 Abbeystones Grigio Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld   |   Luxe stenen met een warme kleur   |   Extra grote stenen Op voorraad
€ 27,32 Per m2 incl. BTW