Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

Productnummer: EX70009-60-300-400   |   Luxe stenen met een warme kleur   |   Extra grote stenen

€ 27,32 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

  • Getrommeld voor een verouderde look
  • Warme kleur
  • Ook geschikt voor uw oprit
  • A-kwaliteit Excluton stenen

Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

Wilt u uw tuin een warme uitstraling geven? Dan passen deze Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld van Excluton wellicht bij u. Deze klinkers zijn getrommeld, wat betekent dat ze in een grote centrifuge licht zijn beschadigd om ze zo een verouderd uiterlijk te geven. Hierdoor krijgen de stenen een nostalgisch uiterlijk en passen ze perfect in de traditionele tuin. Daarnaast kunt u ze ook combineren met keramische tegels om zo een ruimtelijk en speels effect te creëren in uw tuin. 

Een veelzijdige klinker

Door het formaat van deze Abbeystones zijn ze erg veelzijdig. Zo legt u er een sfeervol terras of looppad mee aan, maar door hun dikte van 6 cm zijn ze ook erg geschikt voor uw oprit. Deze klinkers legt u makkelijk zelf aan. Mocht u hier nog een steuntje in de rug voor zoeken en bieden wij deze in onze klustip. Hier nemen wij stap voor stap mee in het proces van bestrating leggen met Abbeystones en geven wij u praktische tips. Tevens benoemen wij hier alle extra benodigdheden die komen kijken bij uw tuinproject. Wij raden u dan ook aan deze door te nemen voor u uw bestelling plaatst. 

Gadero levert snel bij u aan huis

Bestel de Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld vandaag nog en u kunt uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis verwachten. Bent u op zoekt naar een andere variant van deze klinker? Bekijk dan het ruime assortiment Abbeystones. Ook voor andere oprit bestrating en terrastegels bent u bij Gadero aan het juiste adres.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met deklaag! Abbeystones getrommelde stenen toscaans genuanceerd Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld   |   Luxe stenen met een warme kleur   |   Extra grote stenen Op voorraad
€ 27,32 Per m2 incl. BTW