Abbeystones Zomerbont Getrommelde stenen in diverse maten

Productnummer: EX70006 Warme zomerse kleuren   |   Ouderwets getrommelde stenen

Op voorraad -

Vanaf € 2.260,00 Per laag (0,88 m2) incl. BTW
Delen via WhatsApp
Abbeystones Zomerbont Getrommelde klinkers 20x 5 x 7 cm Lengte Breedte Dikte Prijs/Per laag (0,88 m2) Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
20 cm x 30 cm x 6 cm
30 cm
6 cm
Per m2
€ 20,95 Per m2 Per stuk
Tijdelijk niet leverbaar
20 cm x 5 cm x 7 cm
5 cm
7 cm
Per m2
€ 22,60 Per m2 Per stuk
Tijdelijk niet leverbaar
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Abbeystones Zomerbont Getrommelde stenen in diverse maten

  Zoekt u frisse Abbeystones waaltjes in dikte 7 cm voor oprit of terras? Deze waalformaat stenen in bont genuanceerd zijn van A-kwaliteit beton van Excluton. De kleur bont geeft uw terras een warm en levendig karakter. Ook zijn ze leuk te combineren met keramische tegels voor een speels effect. Deze waaltjes zijn getrommeld, dit houdt in dat de klinkers een verouderde uitstraling hebben. Dit wordt bereikt door ze in een grote centrifuge te doen. Bij dit proces breken er stukjes van de steen af die ze hun verouderde look geven. Verder zijn de waaltjes onbehandeld en hebben een warm kleurenpalet. 

  Multifunctionele stenen

  Het waalformaat rechthoekige stenen in de kleur bont genuanceerd kan voor alle toepassingen rondom het huis worden gebruikt. Zo kunt u met de waaltjes unieke klinker paden aanleggen, de bestrating is ook geschikt voor het terras of een sfeervolle oprit. Met deze waaltjes creëert u een mooie oprit of terras met sfeervolle zomerse kleuren. Deze waaltjes behoren tot onze hardlopers onder de stenen voor zowel oprit als terras.

  Abbeystones leggen

  Gaat u zelf klussen in de tuin? Dan adviseren wij te werken met een zandbed 10 à 15 cm en voor oppervlakken met zwaardere belastingen (bijvoorbeeld opritten) en slappe ondergronden (bijvoorbeeld veen of klei) een zandbed van 20 à 25 cm die u af trilt. U maakt dit vlak door het af te reien. Houdt bij het aanleggen van het zandbed rekening met de afwatering van uw bestrating. U kunt de stenen nu leggen. Bij Abbeystones raden wij de vleimethode aan. Dit is een manier van bestraten waarbij u werkt met het zandbed voor u, zodat u eenvoudig en direct de stenen op het zandbed kunt zetten. Vergeet niet uw bestrating op te sluiten met opsluitbanden. Voeg als laatste uw nieuwe bestrating af met voegzand. U kunt eventueel nog aantrillen met een trilmachine met rubberen mat. 

  Zijn dit niet de Abbeystones die u zocht? Bekijk dan ons volledige assortiment! Niet gevonden wat u zocht? Wij bieden nog meer aan op het gebied van tuin bestrating en oprit bestrating. Ontdek wat het beste bij u past. 

  Toon alle specificaties

  Doe hier inspiratie op

  Vragen & antwoorden over dit product

  ik zoek halve stenen 20 bij 15 cm voor deze steen of een steen die er op lijkt

  Deze stenen zijn helaas niet in de maat 20 x 15 verkrijgbaar. U kunt deze zelf slijpen uit de 20 x 30 stenen.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht

  MEGA Karibu actie: 10% korting!

  Nog dagen uren en minuten!