Zelf laminaat leggen Tips en Instructies

Hier vindt u alle benodigdheden bij het leggen en in gebruik nemen van een laminaat vloer. Denk hierbij aan alle soorten ondervloeren geschikt voor laminaat. Of bijvoorbeeld de bijpassende plinten voor iedere vloer. Kies voor eenvoud tijdens het leggen met bijvoorbeeld een laminaat legset. Deze laminaat installatieset heeft alle benodigdheden om het leggen van laminaat een stuk makkelijker te maken. Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat.  Ontdek ook onze trendy visgraat laminaat en stoere extra breed laminaat in allerlei kleuren. 

Let op: bij enkele producten uit deze categorie geldt er voor losse order een minimale afname van 10 stuks!

Maak uw vloer compleet met plinten, profielen en strippen

Floer heeft een compleet en meekleurend assortiment dat perfect aansluit op alle kleuren laminaat- en PVC vloeren. In de volgende video legt het Nederlandse vloeren merk u uit hoe u uw vloer kan afwerken met plinten, profielen en strippen.

Laminaat laten leggen legservice

Wilt u de vloer rond een verwarmingsbuis mooi afwerken? Bekijk ons stoere roestvrijstalen rozet. U vindt deze producten ook onder de laminaat vloeren zelf als bijbehorende producten.

Bij Laminaatspecialist Gadero hoeft u niet te zoeken naar de juiste kleur plint bij de door u bestelde vloer. Kies eenvoudig voor een van onze soorten plinten en bestel het aantal strekkende meters. Wij zorgen vervolgens dat u het juiste design plint bij de gewenste vloer krijgt.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode