Logo Gadero
service

Accessoires Laminaat

Hier vindt u alle benodigdheden bij het leggen en in gebruik nemen van een laminaat vloer. Denk hierbij aan alle soorten ondervloeren geschikt voor laminaat vloeren. Of bijvoorbeeld de bijpassende plinten voor iedere vloer. Let op: bij enkele producten uit deze categorie geldt er voor losse order een minimale afname van 10 stuks!

Kies voor eenvoud tijdens het leggen met bijvoorbeeld een laminaat legset. Deze laminaat installatieset heeft alle benodigdheden om het leggen van laminaat een stuk makkelijker te maken. Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat

Diverse soorten laminaatvloeren

Ontdek ook het populaire visgraat laminaat en stoere extra breed laminaat in verschillende kleuren.  Of ga voor unieke vloeren, zoals het Sloophout en V-groef Laminaat. Een Sloophout laminaat vloer bestaat uit verschillende eiken kleuren planken. Het V-groef Laminaat heeft de zogenaamde 4 V-groef waardoor de afmeting wordt benadrukt en uit de vloer springen. Al deze vloeren zijn van A-kwaliteit vloeren merk, zoals Floer, Quick Step, Beautifloor, Meister, mFLOR. Elk heeft merk zijn eigen accessoires, deze vindt u bij de bijbehorende producten.

De juiste ondervloer kiezen

Vergeet een ondervloer niet. Een ondervloer heeft verschillende functies. Waaronder het beschermen van de klikverbinding van het laminaat en het gewicht van de laminaatvloer opvangen. Hierdoor kan de vloer langer mee gaan.

Maak uw vloer compleet met plinten, profielen en strippen

Floer heeft een compleet en meerkleurig assortiment dat perfect aansluit op alle kleuren laminaat- en PVC vloeren. In de volgende video legt het Nederlandse vloeren merk u uit hoe u uw vloer kan afwerken met plinten, profielen en strippen.

Wilt u de vloer rond een verwarmingsbuis mooi afwerken? Bekijk ons stoere roestvrijstalen rozet. U vindt deze producten ook onder de laminaat vloeren zelf als bijbehorende producten.

Bij Laminaatspecialist Gadero hoeft u niet te zoeken naar de juiste kleur plint bij de door u bestelde vloer. Kies eenvoudig voor een van onze soorten plinten en bestel het aantal strekkende meters. Wij zorgen vervolgens dat u het juiste design plint bij de gewenste vloer krijgt.

Een PVC vloer, dat kan ook

Liever PVC vloeren? Floer, Meister en Quick Step hebben click PVC vloeren ontwikkeld die zeer gemakkelijk zelf te leggen zijn. Voor een industrieel interieur look zijn de betonlook plak PVC vloeren van Floer en mFLOR zeer geschikt. Liever een authentieke boerderij vloer, dan zit u goed met massief parket vloeren.