Logo Gadero
service

Parket Accessoires

Hier vindt u alle benodigdheden voor het leggen van houten parket vloeren. Deze accessoires vindt u ook terug onder de verschillende producten op de productpagina's. Let op!: bij enkele producten uit deze categorie geldt er voor losse bestellingen een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!

U kunt bij Parketspeciaalzaak Gadero kiezen uit verschillende soorten plakplinten, stijlplinten en oliën geschikt voor parket en Lindura houten vloeren. Ook vindt u hier een legset voor het leggen van lamel parket. Deze installatie set heeft alle benodigdheden om het leggen van een eiken parket vloer te vereenvoudigen. Komt u tijdens het leggen waterleidingen of CV buizen tegen? Gebruik ons stoere RVS Rozet! Lees hier tips en instructies voor het leggen van lamel parket

Bekijk hier onze eiken lamelparket vloeren, dit zijn duoplank vloeren geschikt voor vloerverwarming of ontdek onze visgraat houten vloeren als u iets anders wenst dan een standaard patroon.

Parket Accessoires

Bij Parketspecialist Gadero hoeft u niet te zoeken naar de juiste kleur plakplint bij de door u bestelde vloer. Kies eenvoudig voor een van onze soorten plinten en bestel het aantal strekkende meters. Wij zorgen vervolgens dat u het juiste design plint bij de gewenste vloer krijgt.

Zoekt u een multiplank lamelparket met weinig of geen noesten? Bekijk dan eens de prime en 1-bis noestarme duoplank vloeren. Liever een lamelparket met een levende structuur? Met de rustieke vloeren vol noesten en typische eiken patronen haalt u de sfeer van echt hout in huis. Een rustieke vloer uit massief eiken, vuren of grenen? Bekijk onze massieve vloeren in eiken en naaldhout. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. De visgraat vloeren kunnen dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. U kunt hier kiezen uit standaard formaat of ontdek visgraat houten vloeren. Dit patroon geeft een karaktervol en speels effect aan uw woonkamer.

Parket leggen met het gemak van laminaat? De Robuuste Lindura landhuis planken met een breedte van 27 of 32 cm van het Duitse A-merk Meister zijn voorzien van handige click-verbindingen. Bekijk het Meister Lindura assortiment in onze webshop.