Zelf parket leggen tips instructies

Bij Parketspecialist Gadero hoeft u niet te zoeken naar de juiste kleur plakplint bij de door u bestelde vloer. Kies eenvoudig voor een van onze soorten plinten en bestel het aantal strekkende meters. Wij zorgen vervolgens dat u het juiste design plint bij de gewenste vloer krijgt.

Zoekt u een multiplank lamelparket met weinig of geen noesten? Bekijk dan eens de prime en 1-bis noestarme duoplank vloeren. Liever een lamelparket met een levende structuur? Met de rustieke vloeren vol noesten en typische eiken patronen haalt u de sfeer van echt hout in huis. Een rustieke vloer uit massief eiken, vuren of grenen? Bekijk onze massieve vloeren in eiken en naaldhout. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. De visgraat vloeren kunnen dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. U kunt hier kiezen uit standaard formaat of ontdek visgraat houten vloeren. Dit patroon geeft een karaktervol en speels effect aan uw woonkamer.

Parket leggen met het gemak van laminaat? De Robuuste Lindura landhuis planken met een breedte van 27 of 32 cm van het Duitse A-merk Meister zijn voorzien van handige click-verbindingen. Bekijk het Meister Lindura assortiment in onze webshop. 

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u