Logo Gadero
service

Accessoires Plak PVC & Vinyl

Hier vindt u alle bijbehorende producten voor Plak PVC en verlijmde vloeren. Zoals vloer lijm voor het verlijmen van flexibele PVC stroken of visgraat pvc vloeren voor verlijming. Let op!: bij enkele producten uit deze categorie geldt er voor losstaande bestellingen een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!

Ook vindt u hier de verschillende plakplinten en hoge MDF muurplinten om uw Vinyl of Plak PVC vloer mee af te werken. Daarnaast zijn er ook voegstrips beschikbaar, voor het aanbrengen van een echte groef in uw verlijmbare PVC vloer! We raden aan verlijmd PVC vloeren altijd te laten leggen door onze specialisten.

Vloerlijm

Gaat u een Plak PVC vloer verlijmen? Gebruik dan de Eurocol 640 vloerlijm. Deze lijm is getest op alle verlijmde PVC vloeren uit het assortiment van Gadero. Zorg er daarnaast voor dat bij het verlijmen van uw PVC vloer de bodem volledig vlak en egaal is. Dit kan worden gerealiseerd met behulp van egaline of een speciaal ontwikkelde ondervloer voor droge egalisatie. Bovendien wordt uw Plak PVC of Vinyl vloer met accessoires Gratis aan huis bezorgd!