Ondervloer AcoustiMax PU Rubber Parket & Laminaat - Vloerverwarming 10m2

Productnummer: FL4012 Vochtbestendig   |   Lage warmteweerstand

€ 59,95 Per rol van 10m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ondervloer AcoustiMax PU Rubber Parket & Laminaat - Vloerverwarming 10m2

  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Geur neutraal
  • Zeer lage warmteweerstand van 0,01 m2K/W
  • Geluidsreducerend

Ondervloer AcoustiMax PU Rubber Parket & Laminaat - Vloerverwarming 10m2

De AcoustiMax PU-rubberen ondervloer van 2,8mm dun, is te gebruiken voor laminaat en parket. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het materiaal niet veroudert en terugloopt in kwaliteit. Met een zeer lage warmteweerstand van 0,01 m2K/W is deze ondervloer goed toe te passen in combinatie met vloerverwarming. Deze ondervloer biedt een contactgeluidsreductie van 18 dB en reduceert het loopgeluid met maar liefst 29%.

Dankzij het geur neutrale rubberen materiaal heeft u geen last van muffe geurtjes in huis. De vochtwerende folie is niet gemetaliseerd, dit voorkomt eventuele storingen met diverse electronische apparaten. Voor het beste resultaat dient deze makkelijk te snijden ondervloer over de naden afgeplakt te worden met een aluminium tape, deze alu tape is aan beide kanten van de ondervloer te bevestigen. 

De ondervloer is geschikt voor diverse kliksystemen, wat deze zeer breed inzetbaar maakt. De combinatie van het relatief dunne materiaal met de hoge contactgeluidreductie maakt deze ondervloer zeer populair. Door de lage uitstoot van vluchtige organische stoffen is deze ondervloer uitgerust met het A+ certificaat. Dit geeft aan dat het de luchtkwaliteit binnenshuis niet aantast. Heeft u vragen en/of opmerking over dit, of een ander product? Neem dan gerust conact met ons op.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geur Neutraal Acoustimax Ondervloer PU Rubber Parket & Laminaat - Vloerverwarming 10m2 Ondervloer AcoustiMax PU Rubber Parket & Laminaat - Vloerverwarming 10m2 Vochtbestendig   |   Lage warmteweerstand Op voorraad
€ 59,95 Per rol van 10m2 incl. BTW