Gadero Klantenservice
Bestaat er een afdekkap speciaal voor gestapelde rabatdelen tussen betonsleufpalen?

In tegenstelling voor het afdekken van tuinschermen tussen standaard betonpalen zijn er geen speciale houten afdeklatten beschikbaar voor schuttingen met gestapelde rabatdelen van bijvoorbeeld Lariks, zwart tuinhout of steigerhout. 

Verbindingsbalk

Voor het afdekken van gestapelde geimregneerde of hardhouten rabatdelen verbindingsbalken leverbaar. Deze verbindinsbalk heeft de formaat 3.5 x 11.5 x 400 cm en zijn daarmee eenvoudig op maat te zagen. Plaats deze als afdeklat over uw gleufpalen van beton en monteer deze van de bovenkant met een schroef Deze verbindingsbalken zijn zowel verkrijgbaar in geïmpregneerd grenen als in hardhout.

U-profiel verzinkt voor betonsleufpalen

Speciaal voor schuttingen met gestapelde rabatdelen tussen betonsleufpalen zijn u-profielen leverbaar als afdekkap. Dit speciale u-profiel van 29 mm zorgt ervoor dat het krimpen en uitzetten van de gestappelde blokhutprofielen niet opvalt. Bovendien zorgt dit u-profiel bovenop uw schutting voor een goede afwatering, wat de levensduur van het hout weer ten goede komt. Deze afdekkappen zijn gemaakt van verzinkt staal, waardoor ze goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en niet snel gaan roesten. Met deze u-profielen maakt u uw schutting van betonsleufpalen echt af. Voor antraciet beton sleufpalen heeft Gadero deze u-profielen ook in een zwart gepoedercoate variant.

Terug naar overzicht