Gadero Klantenservice
Gadero Klantenservice

Veilig bestellen, Thuiswinkel Waarborg!

Afhalen goederen

Bij Gadero is het naast bezorgen in heel Nederland, Vlaanderen en delen van Duitsland ook mogelijk goederen af te halen. Dit kan uitsluitend op vaste dagen bij vooraf bestellen. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over.

 

U kunt uw order vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur afhalen in Groningen bij ons pand aan de Euvelgunnerweg 19. Neem de ingang tegenover ons kantoor. U krijgt altjd een email welke zaterdag uw order klaarligt, bijvoorbeeld AANSTAANDE of VOLGENDE WEEK vrijdag. Alleen na telefonisch overleg of bevestigde email is dit ook vrijdagmiddag mogelijk. Op deze pagina vindt u de deadlines voor afhaal bestellingen.

Spontaan goederen afhalen is uitsluitend op afspraak mogelijk. Voor bedrijven met een zakelijk account is dagelijks afhalen mogelijk, waarvoor reserveren 24 uur van te voren een must is. In de Warehouse in Groningen liggen 70% van de artikelen op voorraad.

Het afhalen in Belgie vindt eenmaal per 2 weken op een vast dagdeel plaats. Het afhaaladres Hekkestraat 20 in Hofstade-Aalst is alleen die dagen open voor afhalingen! Bekijk de bestel-deadlines en afhaal dagen voor Vlaanderen en Wallonie op deze speciale pagina

Spontaan artikelen afhalen in Belgie is dus niet mogeljk. Deze locatie van Gadero bevat geen warehouse en geen showroom van Gadero. Bezorgen in heel Vlaanderen is uiteraard wel mogelijk en zelfs in Wallonie in overleg.