Composiet Vlonder Totaalpakket Easydeck 1.9 x 13 cm Bruin Per M2

Productnummer: LO7220 Compleet vlonderterras per m2   |   Met 13 cm smalle plank

€ 83,95 Per m2
Vanaf 25 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Composiet Vlonder Totaalpakket Easydeck 1.9 x 13 cm Bruin Per M2

  • A-kwaliteit composiet
  • Complete set met onderbalken en clips
  • Onderhoudsarm en kleurvast
  • Ideaal voor dakterras of balkon

Composiet Vlonder Totaalpakket Easydeck 1.9 x 13 cm Bruin Per M2

Met het all-in vlonderpakket van Easydeck heeft u A-kwaliteit massieve kunststof terrasdekdelen. Met dit compleet pakket maakt u eenvoudig een onderhoudsvrij terras van trendy WPC kunststof dekdelen van hoogwaardige, Duitse kwaliteit, dus met 3 jaar fabrieksgarantie. Rekenwerk is niet meer nodig bij het all-in composiet vlonderterras. U hoeft enkel het aantal vierkante meters te bestellen en de afmetingen van uw vlonderterras aan te geven. Wij berekenen voor u welke materialen u benodigd bent voor uw terras.

Vlonder totaalpakket

Het all-in vlonderterras wordt snel bij u thuis bezorgd als compleet pakket. In het vlonder totaalpakket zijn massief composiet vlonderplanken, dwarsbalken en bevestigingsclips inbegrepen. Daarnaast kunt u eenvoudig worteldoek en rubberen tegeldragers bij bestellen.

Hoogwaardige composiet terrasplanken

Easydeck composiet terrasplanken zijn van Duitse A-kwaliteit en hebbem een fabrieksgarantie tot wel 3 jaar indien de montage voldoet aan de leginstructies van Easydeck. Voor tips kunt u altijd terecht op onze pagina voor zelf een vlonderterras leggen. Het composiet bestaat voor 75% uit hout en 25% uit polymeer. Deze moderne dekdelen van A-kwaliteit massief WPC ondergaan een rijpingsproces van 3 maanden, de houtkleurige vezels veranderen dan qua kleur dusdanig dat een fraaie, effen kleur overhoudt. Houdt u hier dus even rekening mee, indien u een proefmonster aanvraagt.

Montage tips

Zorg altijd voor een egale ondergrond zonder onkruid bij het leggen van uw vlonderterras. Bij voorkeur plaatst uw uw vlonderterras op een stenen ondergrond. Piketpalen zijn ook een stevig fundament. De vlonderplanken in dit totaalpakket lenen zich tevens uitstekend voor een dakterras.

De constructieregels zijn gemaakt van massief composiet en zijn 4 x 4 cm. De composiet constructieregels dienen als ligger voor de vlonderplanken en kunnen met slagpluggen direct op tegels worden geplaatst. Wanneer u er voor kiest een dak terras te leggen gebruikt u om de 40 cm rubberen tegeldragers. U begint en eindigt de constructie voor uw vlonderterras met een ligger. Daarnaast dient elke composiet vlonderplank goed ondersteund te worden. Houdt maximaal 35 cm hart-op-hart ruimte tussen de constructieregels.

Stabiele vlonder planken

Nadat de constructieregels zijn geplaatst kunt u beginnen met het leggen van de vlonderplanken. Met de zelfklevende bevestigingsband van Easydeck voorkomt u dat de vlonderplanken verschuiven. Composiet is veel stabieler dan naaldhout en hardhout, waardoor het nauwelijk werkt. Toch kan het composiet gering uitzetten bij zeer vochtige omstandigheden. Houdt daarom minimaal 0.5 cm ruimte tussen de composiet vlonderplanken.

Ook bij het doorleggen van de vlonderplanken is tussenruimte nodig. Houdt bij het kops doorleggen van de terrasplanken minimaal 1 cm tussenruimte aan de kopse kant. Door de bevestigingsclips van Easyceck komt u automatisch op de gewenste afstand. Per m2 heeft u ca. 10 montageclips nodig.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met Smalle Plank easydeck bruin massief kunststof 19x130 mm terrasplankComposiet Vlonder Totaalpakket Easydeck 1.9 x 13 cm Bruin Per M2 Compleet vlonderterras per m2   |   Met 13 cm smalle plank Ruim op voorraad
€ 83,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u