Composiet Vlonder Totaalpakket Duowood 2.5 x 25 cm Antraciet Per M2

Productnummer: LO7217 Compleet met liggers en clips   |   A-kwaliteit ronde holkamer   |   Kleine groef en effen zijde

€ 111,33 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 25 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Composiet Vlonder Totaalpakket Duowood 2.5 x 25 cm Antraciet Per M2

  • Sterke holkamer planken met ronde kamers
  • 10 jaar garantie
  • Met liggers en clips
  • Extra brede terrasplanken

Composiet Vlonder Totaalpakket Duowood 2.5 x 25 cm Antraciet Per M2

Nu voor een zeer lage prijs! Met de composiet all-in vlonder van Duowood heeft u een vlonderterras van a-kwaliteit. Het composiet van Duowood heeft een garantie van 10 jaar en is zeer licht van gewicht. Daarom is het vlonder totaalpakket zeer populair voor een balkon of voor gebruik als dakterras. U hoeft met het vlonder totaalpakket niets meer te berekenen. Bestel simpel het aantal vierkante meters dat u benodigd bent en wij berekenen wat u nodig heeft. Met het doorgeven van de afmetingen van het terras en de legrichting van de dekdelen, laat u ons de meest efficiente oplossing voor uw composiet vlonderterras berekenen.

Extra brede terrasplanken

De Duowood WPC vlonderplanken in het all-in vlonder pakket zijn 2.5 cm dik en met 25 cm extra breed. Uw balkon, dakterras of vlonderterras krijgt door de afmetingen en de antraciete kleur van de terrasplanken een trendy look. De legrichting van de vlonderplank kan voor uw terras wel tot 5 meter lang zijn, zonder tussennaden. De vlonderdelen halen stevigheid uit de holkamer structuur van de plank. De holle kamers zijn rond.

Onderhoudsarm composiet

Een composiet vlonderterras heeft als grote voordeel dat de materialen even gemakkelijk te bewerken zijn, maar veel minder onderhoud vergen en veel minder beinvloed worden door het weer. Composiet is dan ook veel duurzamer dan naaldhout of hardhout. Anders dan bij massief composiet kan er door de holle kamer structuur van deze planken, water in de plank blijven staan. Voor de vorm van de plank is dat niet erg, maar wanneer het water bevriest kan het zorgen voor barsten in de plank. Plaats uw composiet vlonderterras daarom altijd onder 2% afschot zodat het water goed weg kan lopen uit de kamers van de vlonderdelen.

Totaalpakket

Naast vlonderplanken bestaat het vlonder totaalpakket, voor een compleet vlonderterras per 1 m2, uit onderliggers en bevestigingsclips. Bij voorkeur plaatst u de vlonder op een stabiele ondergrond, zoals een bestaand tegel terras of tuingrond met tegels als fundament. De constructieregels worden met slagpluggen aan de tegels bevestigd. Ook kunt u het vlonderterras plaatsen op pikketpalen met slotbouten.

Tussen elke constructieregel houdt u maximaal 40 cm ruimte aan voor een goede ondersteuning van de composiet vlonderplanken. Een grotere afstand kan doorbuigen en breken van uw vlonderterras veroorzaken.

Vlonder montage tips 

Ondanks de stabiele eigenschappen van composiet kunnen de planken door vocht gaan uitzetten en gaan krimpen bij droogte. dat heeft te maken met de aanwezige houtvezels in de composiet vlonderdelen. Houdt daarom altijd minimaal 0.5 cm ruimte tussen de terrasplanken. Dat is tevens de tussenafstand die worden gemaakt door de montageclips. Composiet werkt vooral in de lengte, bij het kops doorleggen van de planken is het dan ook belangrijk dat de planken niet strak tegen elkaar aan worden gelegd. Een tussenruimte van 1 cm aan de kopse kant wordt strerk aangeraden.

Laat de vlonderplanken nooit meer dan 3 cm overhangen en blijf altijd 2 cm verwijdert van muren, tuinhuizen en andere vaste objecten. Minimale afname 20m2.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
25 cm Brede Plank Composiet vlonder totaalpakket antraciet Fesca Composiet Vlonder Totaalpakket Duowood 2.5 x 25 cm Antraciet Per M2 Compleet met liggers en clips   |   A-kwaliteit ronde holkamer   |   Kleine groef en effen zijde Op voorraad
€ 111,33 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt