All-in Vlonder Hardhout 1.9 CM Dik Per M2

Complete pakket exclusief palen   |   A-kwaliteit hardhout   |   Met 14,5 cm brede planken

€ 69,95 € 59,95 Per m2 incl. BTW

Specificaties voor All-in Vlonder Hardhout 1.9 CM Dik Per M2

Merk:
Elephant
Productnr.:
DV7242-19
Afmetingen:
1 m2
Levensduur:
20-25 jaar
Behandeling:
Geprofileerd
Duurzaamheid:
Duurzaamheidsklasse 1
Materiaal:
Bankirai Hardhout
Dikte:
1.9 cm

All-in Vlonder Hardhout 1.9 CM Dik Per M2

  • Geen rekenwerk, eenvoudig per m2 bestellen
  • Lichtgewicht 19 mm is ideaal voor balkon of dakterras
  • Duurzaam bankirai hardhout met weinig werking
  • Exclusief palen en worteldoek

Zoekt u een goedkoop hardhout vlonderterras, maar wilt u wel A-kwaliteit 19 mm hardhout planken gebruiken? Dit m2 vlonder pakket biedt u een terras met de beste hardhout vlonderplanken van Bankirai hout, hardhout onderbalken van 45 x 70 mm en RVS A2 onverwoestbare vlonderschroeven. Zo heeft u jarenlang plezier van uw hardhouten terras.

Binnen dit pakket hebben wij keuze uit planken van 180 tot 335 cm lengte. Geef bij de opmerkingen bij uw bestelling aan wat de lengte x breedte van uw terras zijn en de planklegrichting (in de lengte of breedte). Wij berekenen dat het meest optimale aantal planken zodat u het minste zaagverlies heeft. 

De vlonderplanken zijn gemaakt van  hardhout en hebben de afmetingen 19x145 mm. De vlonderplanken zijn tweezijdig te monteren met aan de ene zijde een grove ribbel en de andere zijde een fijne ribbel. De hardhout dekdelen dragen het FSC keurmerk en worden in het all-in vlonder pakket geleverd met 4.5x7 cm hardhout balken en RVS 5 x 50 mm Torx Schroeven met bitje. Wilt u minder hoge balken, bestel dan los uw 19 mm terrasplanken met 30x65 mm onderbalken. 

Met het vlonder per m2 pakket legt u een vlonderterras zonder moeilijk rekenwerk. Voor uitgebreide montagetips kunt u terecht op onze pagina voor zelf vlonder terras bouwen. Uw vlonderterras op palen bouwen is een klus die u prima zelf kunt doen met de juiste voorbereiding.

Om de 40 cm plaatst u een paal in de lengte en breedte, omdat elke ligger om de 40 cm wordt ondersteund door een paal. Tevens ondersteunt elke ligger om de 40 cm een hardhout vlonderplank. Let op, dit pakket is exclusief 6x6x100 cm piketpalen en exclusief slotbouten. U kunt de balken eventueel ook op tegels plaats.

Na het plaatsen van de palen legt u anti-worteldoek aan, zodat onkruid niet doorkomt. Voor het plaatsen van uw vlonder dient u eerst onkruid te verwijderen. Bij de vlonderpalen maakt u een gat in het worteldoek, zodat het doek mooi om de palen heen valt. De 45x70 mm balken monteert u op de zijkant van de palen met slotbouten. 

Nu de constructie voor onder uw vlonderterras is geplaatst kunt u beginnen met de eerste vlonderplank. Elke vlonderplank wordt met twee schroeven aan elke kruisende ligger bevestigd. Bij het gebruik van hardhout adviseren wij altijd voor te boren. Na de eerste plank kunt u doorgaan met het leggen van vlonderplanken. Houdt tussen elke vlonderplank een tussenruimte van 0.8 cm aan, omdat ook hardhout kan gaan werken door vocht of droogte. Ook bij het kops doorleggen van de vlonderplanken dient u de planken niet strak tegen elkaar aan te plaatsen. Uw terras dient altijd minimaal 3 cm los van muren, tuinhuizen en andere vaste objecten te staan.

Let op! Geef bij uw bestelling door wat de afmetingen en de legrichting zijn van uw vlonder zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het samenstellen van uw all-in pakket. Let ook op wanneer u geleverd heeft gekregen welke lengtes waarvoor bedoeld zijn voordat u gaat zagen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
M2 Pakket Vlonder Hardhout 1.9 cm All-in Vlonder Hardhout 1.9 cm Dik Per M2 Complete pakket exclusief palen   |   A-kwaliteit hardhout   |   Met 14,5 cm brede planken Ruim op voorraad
€ 69,95 € 59,95 Per m2 incl. BTW