All-in Vlonder Bankirai Hardhout 2.1 x 14.5 cm Per M2

Productnummer: DV7242-21 Met onderbalken en vlonderschroeven   |   A-kwaliteit hardhout   |  

€ 64,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van All-in Vlonder Bankirai Hardhout 2.1 x 14.5 cm Per M2

  • Geen rekenwerk, eenvoudig per m2 bestellen
  • Lichtgewicht 21 mm is ideaal voor balkon of dakterras
  • Duurzaam bankirai hardhout met weinig werking
  • Kies desgewenst zelf de planklengtes
  • Exclusief piketpalen en worteldoek

All-in Vlonder Bankirai Hardhout 2.1 x 14.5 cm Per M2

Zoekt u een goedkoop hardhout vlonderterras, maar wilt u wel A-kwaliteit 21x145 mm bankirai hardhout planken gebruiken? Dit m2 vlonder pakket biedt u een terras met de beste hardhout vlonderplanken van Bankirai hout, hardhout onderbalken van 45 x 70 mm en RVS A2 onverwoestbare vlonderschroeven. Zo heeft u jarenlang plezier van uw hardhouten terras.

100% echt Bankirai hardhout

Binnen dit pakket hebben wij keuze uit planken van 245 tot 490 cm lengte. Dus ook tussenlengtes 275, 305, 335, 365, 395, 425, 455 en 490 cm. Geef bij de opmerkingen bij uw bestelling aan wat de lengte x breedte van uw terras zijn en de planklegrichting (in de lengte of breedte). Wij berekenen dat het meest optimale aantal planken zodat u het minste zaagverlies heeft. Ook mag u zelf de gewenste planklengtes aan ons doorgeven, mixen is toegestaan. Dit geldt ook voor de 45x70 mm onderbalken. Standaard leveren we 45x70 mm onderbalken, maar in 40x60 mm balken ook mogelijk, handig bij een balkon of dakterras met weinig werkende hoogte. 

Aangepast naar uw eigen maat

Tip: Geef bij uw bestelling door wat de afmetingen en de legrichting zijn van uw vlonder zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het samenstellen van uw all-in pakket. We zorgen voor minimaal zaagverlies en zo min mogelijk naden.

De vlonderplanken zijn gemaakt van  hardhout en hebben de afmetingen 21x145 mm. De vlonderplanken zijn tweezijdig te monteren met aan de ene zijde een grove ribbel en de andere zijde een fijne ribbel. De hardhout dekdelen dragen het EUTR keurmerk en worden in het all-in vlonder pakket geleverd met 4.5x7 cm hardhout balken en RVS 5 x 50 mm Torx Schroeven met bitje. Wilt u minder hoge balken, bestel dan los uw 21 mm terrasplanken met 30x65 mm onderbalken. 

Vlonder montagetips

Met het vlonder per m2 pakket legt u een vlonderterras zonder moeilijk rekenwerk. Voor uitgebreide montagetips kunt u terecht op onze pagina voor zelf vlonder terras bouwen. Uw vlonderterras op palen bouwen is een klus die u prima zelf kunt doen met de juiste voorbereiding.

Om de 40 cm plaatst u een paal in de lengte en breedte, omdat elke ligger om de 40 cm wordt ondersteund door een paal. Tevens ondersteunt elke ligger om de 40 cm een hardhout vlonderplank. Let op, dit pakket is exclusief 6x6x100 cm piketpalen en exclusief slotbouten. U kunt de balken eventueel ook op tegels plaatsen.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
M2 Pakket Vlonder Hardhout 1.9 cm All-in Vlonder Bankirai Hardhout 2.1 x 14.5 cm pakket - Prijs Per M2 Met onderbalken en vlonderschroeven   |   A-kwaliteit hardhout   |   Ruim op voorraad
€ 64,95 Per m2 incl. btw