All-in Vlonder Garapa 2.1 cm Dik Per M2 met groeven

FSC   |   Complete vlonder pakket   |   A-kwaliteit bankirai hardhout   |   Met 14,5 cm brede planken

Delen via WhatsApp

Nog voorradig Levering in de hele Benelux

Bezorgopties voor levering van dit product

€ 67,95 Per m2 incl. BTW

Specificaties voor All-in Vlonder Hardhout 2.1 cm Dik Per M2 Elephant

Merk:
Elephant
Productnr.:
DV7214
Afmetingen:
1 m2
Levensduur:
25 jaar
Duurzaamheid:
Duurzaamheidsklasse 1
Materiaal:
Garapa Hardhout
Keurmerk:
FSC
Dikte:
2.1 cm

All-in Vlonder Hardhout 2.1 cm Dik Per M2 Elephant

  • Geen rekenwerk
  • Betaalbaar
  • A-kwaliteit terrasplank
  • Duurzaam
  • Exclusief palen en worteldoek

Zoekt u een goedkoop hardhout vlonderterras, maar wilt u wel A-kwaliteit? Dit m2 vlonder totaalpakket van Garapa hardhout biedt u een vlonderterras met de beste hardhout vlonderplanken, hardhout onderbalken van 4.5x7 cm en de beste sterke vlonderschroeven. Zo heeft u jarenlang plezier van uw hardhouten terras.

Met het hardhout vlonder totaalpakket van Elephant heeft u een A-kwaliteit vlonderterras. Met het all-in vlonder pakket hoeft u zelf niet meer te rekenen. U hoeft enkel het aantal vierkante meters van uw vlonderterras te bestellen en u ontvangt een compleet vlonder totaalpakket met hardhouten vlonderplanken, hardhouten dwarsbalken en RVS schroeven.

De vlonderplanken zijn gemaakt van Garapa hardhout, hebben een anti slip groeven zijde of een fijne ribbel zijde om te monteren. Deze dekdelen van hardhout hebben de afmetingen 2.1x14.5 cm. De vlonderplanken zijn tweezijdig te monteren met aan de ene zijde een grove ribbel en de andere zijde een fijne ribbel. Deze geprofileerde hardhout dekdelen dragen het EUTR keurmerk en worden in het all-in vlonder pakket geleverd met 4.5x7 cm hardhout dwarsbalken en RVS 5x50 mm Torx Schroeven.

Met het vlonder totaalpakket legt u een vlonderterras zonder moeilijk rekenwerk. Bij het doorgeven van de afmetingen van uw terras en de legrichting van de planken, berekenen wij de meest efficiënte planklengtes voor u, zodat u zo min mogelijk hoeft te zagen en zo min mogelijk naden in uw vlonderterras heeft. Voor uitgebreide montagetips kunt u terecht op onze pagina voor zelf vlonder terras bouwen. Uw vlonderterras op palen bouwen is een klus die u prima zelf kunt doen met de juiste voorbereiding.

Om de 40 cm plaatst u een paal in de lengte en breedte, omdat elke ligger om de 40 cm wordt ondersteund door een paal. Tevens ondersteunt elke ligger om de 40 cm een hardhout vlonderplank. Neem een 6x6x300 cm hardhouten paal en zaag deze in drie stukken van 1 meter. Zo bent u voordelig uit. Van de 1 meter plaatst u 80 cm direct in de grond. Een paalhamer en grondboor worden aangeraden bij het plaatsen van de vlonderpalen.

Na het plaatsen van de palen legt u anti-worteldoek aan, zodat onkruid niet doorkomt. Voor het plaatsen van uw vlonder dient u eerst onkruid te verwijderen. Bij de vlonderpalen maakt u een gat in het worteldoek, zodat het doek mooi om de palen heen valt.

De dwarsbalken monteert u op de zijkant van de palen met slotbouten. Zo hoeft niet elke paal precies op gelijke hoogte boven de grond te staan. De dwarsbalken dienen wel waterpas te worden gemonteerd. Tenzij u er voor kiest het terras onder 2% afschot te plaatsen voor afwatering.

Nu de constructie voor onder uw vlonderterras is geplaatst kunt u beginnen met de eerste vlonderplank. Elke vlonderplank wordt met twee schroeven aan elke kruisende ligger bevestigd. Bij het gebruik van hardhout adviseren wij altijd voor te boren. Na de eerste plank kunt u doorgaan met het leggen van vlonderplanken. Houdt tussen elke vlonderplank een tussenruimte van 0.8 cm aan, omdat ook hardhout kan gaan werken door vocht of droogte. Ook bij het kops doorleggen van de vlonderplanken dient u de planken niet strak tegen elkaar aan te plaatsen. Uw terras dient altijd minimaal 3 cm los van muren, tuinhuizen en andere vaste objecten te staan.

Let op! Geef bij uw bestelling de afmetingen en legrichting door zodat we zo effient mogelijk kunnen leveren. Let wel op wat u gekregen heeft voordat u begint met zagen!


Vragen & antwoorden over dit product

Omdat sommige klanten de vlonder op tegels plaatsen en andere op 6x6 piketpalen met slotbouten is het m2 pakket exclusief slotbouten, palen en worteldoek. Deze vindt u wel bij de verwante artikelen. Reken met piketpalen om de 50 cm langs uw liggers, per paal/balk kruising 1 slotbout nodig. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
M2 Pakket Vlonder Hardhout 2.1 cm All-in Vlonder per M2 Hardhout 2.1 cm Dik met groeven FSC   |   Complete vlonder pakket   |   A-kwaliteit bankirai hardhout   |   Met 14,5 cm brede planken Ruim op voorraad
€ 67,95 Per m2 incl. BTW