Vlonder per m2 Geïmpregneerd in Oud Grijs 2.8 cm dikte met groef

Productnummer: LDS17000 Totaalpakket, geen berekeningen meer nodig   |   Plank breedte 14,5 cm 1 productbeoordeling

€ 41,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Vanaf 25 stuks 5% korting

Voor- en nadelen van Vlonder per m2 Geïmpregneerd in Oud Grijs 2.8 cm dikte met groef

  • Keteldruk geimpregneerd hout
  • Complete set met planken, balken en vlonderschroeven
  • Geen rekenwerk, eenvoudig per m2 bestellen
  • Exclusief piketpalen en worteldoek

Vlonder per m2 Geïmpregneerd in Oud Grijs 2.8 cm dikte met groef

U wilt voor de laagste prijs een vlonder maken van naaldhout geïmpregneerde oud grijze planken 28 mm dikte met groeven? Wilt een vlonder met een gebruikte look en feel? Dan is dit de vlonder met stoere uitstraling die u zoekt!

Grijs geïmpregneerd hout

Met dit All-in naaldhouten oud grijze vlonder pakket bent u altijd zeker van de juiste materialen en de juiste aantallen benodigd voor uw vlonder. Op basis van 1m2 hebben wij alvast voor u berekend wat u nodig zal hebben. De gehanteerde materialen zijn van hoge kwaliteit en speciaal voor dit all-in pakket geselecteerd. Het all-in pakket is voor dakvlonders of vlonders op steen/beton of een vlakke harde ondergrond. Voor dit type vlonders zijn geen palen en worteldoek benodigd. 

In het totaal pakket bevinden zich:

- Geïmpregneerd Vlonderplank Naaldhout 2.8 cm dik met groeven of fijne ribbel
- Geïmpregneerde naaldhouten liggers 4.5 x 7 cm
- RVS Torx schroeven 4 x 50 mm

Exclusief: 6 x 6 piketpalen, worteldoen of tegels.

Houten vlonder maken

Naast de juiste materialen is natuurlijk de montage erg belangrijk bij het creëren van uw droomvlonder.
Hou altijd 1 cm speling tussen de vlonderplanken aan in verband met de werking van het hout.
Naaldhout neemt water op en zet uit, wanneer deze niet genoeg ruimte heeft om te werken zal deze plank de vlonder onnodig onder druk zetten.

Montage advies terras bouwen

Hiernaast is het verstandig om de bijgeleverde palen op 40 cm tussenafstand te zetten en zodoende de stevigheid van de vlonder te garanderen. Voor een gedegen advies heeft Gadero een stap voor stap handleiding opgesteld zodat u uw vlonder goed en veilig kan worden opgebouwd. De betreffende handleiding vindt u hier.

Let op:

Bij bestelling kunt om de lengte en breedte maat te invullen, op basis hiervan kunnen wij bepalen wat de optimale planklengte voor uw vlonder zal zijn. Let wel op wanneer u begint met uw vlonder welke lengtematen gezaagd dienen te worden en welke niet. De langste lengte van deze plank is 400 cm.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Nette en mooie planken, goede levering. Kwaliteit tot nu toe goed. Ik zou persoonlijk afraden per m2 te bestellen. Wij hebben dit gedaan en hebben als beschreven bij de opmerkingen exact beschreven hoe onze vlonder eruit kwam te zien. Uiteindelijk te weinig planken daarvoor gekregen. Waarschijnlijk denkt Gadero dat ik halve planken op mijn vlonder wil en die tegen elkaar aan wil plakken. Wij hebben zelf met de planken die geleverd waren berekend wanneer we het minste zaagverlies hadden en uiteindelijk de vlonder maar daarop aangepast. Dus mijn tip: bestel de planken gewoon los. Wat onderlagen en schroeven en je bent er!
Goede levering

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Vlonder per m2 Geimpregneerd in Oud Grijs - 28mm dikteVlonder per m2 Geïmpregneerd in Oud Grijs 2.8 cm dikte met groef Totaalpakket, geen berekeningen meer nodig   |   Plank breedte 14,5 cm Ruim op voorraad
€ 41,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt