Aluminium Paal 8 x 8 cm Antraciet 250 cm voor Plaatsing in de grond

Productnummer: FW76031 Duurzame schuttingpaal   |   Met luxe uitstraling   |  

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf eind mei 2019

€ 139,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Aluminium Paal 8 x 8 cm Antraciet 250 cm voor Plaatsing in de grond

  • Door uitneembare strips te gebruiken als begin-, eind- of tussenpaal
  • Van hoogwaardig aluminium
  • Weerbestending
  • Altijd recht
  • Alleen geschikt voor bepaalde composietplanken (zie bijbehorende producten)

Aluminium Paal 8 x 8 cm Antraciet 250 cm voor Plaatsing in de grond

Met deze luxe aluminium schuttingpaal 8x8 maakt u uw schutting van composiet schuttingplanken helemaal af. Deze 250 cm lange schuttingpaal is geschikt om in de grond te plaatsen. Door de 4 uitneembare zijstroken bepaalt u zelf of u deze schuttingpaal als start-, eind- of tussenpaal gebruikt. Zo hoeft u geen andere schuttingpalen te bestellen om uw schutting te plaatsen. Deze aluminium paal heeft een mooie antraciete kleur, die de chique uitstraling van de composietplanken alleen maar versterkt. U kunt deze schuttingpaal alleen maar gebruiken voor de WPC profielen Multibrown Wild, Multigrey Light en Multigrey Dark, vekrijgbaar als tuinschermset of losse schuttingplanken. 

Schuttingpalen van duurzaam aluminium

Deze schuttingpaal is gemaakt van duurzaam aluminium. Hierdoor heeft deze schuttingpaal een lange levensduur, wat hem zeer geschikt maakt om te gebruiken voor composiet schuttingplanken. Daarnaast blijft de kleur van deze aluminium paal lang mooi. Aluminium is weerbestendig en kent nagenoeg geen werking. Ook is een paal van aluminium altijd recht. Deze schuttingpaal is voorzien van strips die u eruit kunt halen, om ruimte te maken voor de schuttingplanken. Dit geeft u veel vrijheid in het plaatsen van de paal, aangezien u zelf bepaalt aan welke kant u de schuttingplanken in de palen schuift. 

Monteren composiet schuttingplanken

Een schutting maken met deze aluminium schuttingpalen is erg eenvoudig. U schuift de schuttingplanken in de daarvoor bestemde gleuven. Nadat u de planken opgestapeld heeft is het een kwestie van het beschermkapje erop klikken en u bent klaar. Deze 250 cm lange aluminium schuttingpalen zijn bedoeld om in de grond te plaatsen. Zorg ervoor dat de palen een stevige fundering hebben om op te staan en dat ze diep genoeg in de grond staan. Zo bent u verzekerd van een stevige schutting waar u lang plezier van heeft. 

Liever een schuttingpaal op een paalvoet? Dat kan ook. Gadero heeft deze aluminium paal ook in een lengte van 190 cm in het assortiment, geleverd inclusief paalvoet. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Aluminium schuttingpaal funfence Aluminium Paal 8 x 8 cm Antraciet 250 cm voor plaatsing in de grond Duurzame schuttingpaal   |   Met luxe uitstraling   |  
€ 139,45 Per stuk incl. BTW