Op=op!Betonnen Amsterdammertje Paal 75 x 30 x 30 cm Parkeerpaal

Productnummer: EX70208   |   Voorkom ongewenst parkeren met het 'Amsterdammetje'

€ 124,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 4 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Op=op!Betonnen Amsterdammertje Paal 75 x 30 x 30 cm Parkeerpaal

  • Origineel Amsterdams paaltje
  • Leuk voor bij de ingang van uw oprit
  • Mooi design verkeerspaal van beton
  • Op=op!

Op=op!Betonnen Amsterdammertje Paal 75 x 30 x 30 cm Parkeerpaal

Het Amsterdammertje van beton, ook wel hagenaar paaltje of schamppaal genoemd, is onstaan toen men in de 18e eeuw kanonslopen op zijn kop in de grond plaatsten om het huis of erf te beschermen. Inmiddels zijn deze ouderwetse Amsterdammertjes een begrip geworden en worden ze nog veel gebruikt als parkeerpaal of markeerpaal bij fietspanden en wandelpaden. Met deze verkeerspaal van beton haalt u een fraai design paaltje in huis.

De amsterdammertjes zijn in 2 maten te verkrijgen in onze webshop, namelijk 75 cm en 105 cm hoogte. De voet van het amsterdammetje heeft de afmeting 30 x 30 cm. De kleur van deze betonnen verkeerspalen is antraciet zwart. Bij nat weer is de kleur meer antraciet, bij droogte grijs. 

Bestel anti-parkeerpalen van beton samen met uw stoeptegels, split of andere sierbestrating bij hout- en steenhandel Gadero. Wij leveren in heel Benelux beton en hout.

Bent u op zoek naar een ander muurelement? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Op=op! amsterdammertje 75 cm Op=op! Betonnen Amsterdammertje Paal 75 x 30 x 30 cm Parkeerpaal   |   Voorkom ongewenst parkeren met het 'Amsterdammetje' Op voorraad
€ 124,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt