Logo Gadero
service

Bankirai Vlonderplank met rubber strip 2.7 x 19 cm Extra Breed

Productnummer
DE2544-27-190-365
Extra breed: 190 mm met zwarte bies
model_bankirai_vlonderplank_rubber_strip
model_vlonderplank_met_rubber_strip_detail
model_scheepsdekprofiel_bankirai
model_bankirai_vlonderplank_met_rubber_strip
model_bankirai_vlonderplank_met_strip
model_image004
Per stuk,vanaf

70,95

incl. BTW

99,33 per ㎡

1 variant op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Lengte
365 cm
Breedte
19 cm
Kies afmetingen
1 - 3 werkdagen
13 stuks
70,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met optisch fraaie rubber midden in de plank

  • Zwarte bies zorgt voor een luxe uitstraling

  • Extra breed en duurzaam bankirai hardhout

  • Voor vlonder, steigers, boten, bruggen en trappen

  • Dankzij rubber strip iets duurder dan de standaard variant

  • Rubberen strip heeft beperkt antislip effect

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Hardhout
Houtsoort
Bankirai hardhout
Product type
Vlonderplanken
Kleur
Bruin
Breedte
19 cm
Dikte
2,7 cm
Benodigde per m2
1.4

Bankirai Vlonderplank met rubber strip 2.7 x 19 cm Extra Breed

Wilt u een houten terras die echt in het oog springt? Deze rondom glad geschaafde Bankirai hardhouten vlonderplank van 27 mm dikte is een pronkstuk uit ons assortiment vanwege zijn extra brede maat van 19 cm en de speciale rubber strip in het midden van de plank.

Wij bieden deze glad geschaafd vlonderplank van Bankirai hardhout met strip aan in de lengtes 3.65 en 4 meter. Maak van deze trendy planken een vlonder, dakterras, horecaterras, brug of trap.

Rubberen strip heeft nauwelijks anti-slip effect, maar lees onze tips hoe u uw vlonder stroef houdt.

Deze rubberen strips voorkomen niet echt dat uw hout niet glad wordt, uw vlonder elke week in de herfst en de winter vegen met een harde bezem zorgen dan wel voor. De kunst is uw vlonder blad-, vuil- en algvrij te houden, voorkom dus aankoekend vuil, dit is het begin van groene alg en een gladde vlonder. Want water maakt niet glad. Vooral na een regenbui is een ideaal moment om uw vlonder met harde bezem schoon te vegen.

Extra onderhoudtips voor voorkomen glad worden houten planken

Wij adviseren uw planken bladvrij te houden. Zo krijgt alg geen kans. En juist groene aanslag maakt glad, water niet. In met name de herfst dus wekelijks een harde bezem over uw aanlegsteiger, vlonder terras of tuintrap doet wonderen! Deze planken worden zelfs op boten gebruikt.

Montagetips planken met rubberen strips

Bovendien is deze 27 x 190 mm hardhouten terrasplank helemaal glad geschaafd en hoogwaardig afgewerkt. Met onze blinde bevestigingsprofielen of 5x60 mm RVS410 Wovar vlonderschroeven maakt u zo een superstrakke vlonder zonder schroefkoppen en helemaal glad. Schroef nooit in het rubber.

Bestel deze extra brede vlonderplank van tropisch bankirai hardhout samen met uw onderregels, piketpalen of betontegels en overige materialen voor bevestigen bij Gadero.nl. Plaats deze stroeve terrasplanken op onderbalken om de 40 cm hart op hart met steeds 2 vlonderschroeven op 1/3 en 2/3 breedte van de plank. Plaats uw onderbalken langs piketpalen van 6x6x100 cm met m8x120 mm slotbouten of monteer deze op verstelbare terrasdragers.

Hanteer bij deze extra brede bankirai vlonderplanken minimaal 10 mm tussenruimte, zo kan de plank zijn werking (krimp bij droog weer en uitzetting bij vochtig weer) kwijt.

Bestel nu uw vlonderplanken met rubberen strips

U wilt iets bijzonders op uw buitenvloer leggen van hardhout? Ontdek dan deze uiterst duurzame Bankirai dekdelen met rubberstrip. De rubberen strip geeft deze plank een prachtige uitstraling, veel meer dan bijvoorbeeld asfalt in uw groeven gieten. Wij bezorgen bovendien snel en vakkundig in heel Nederland en België.

Bijbehorend bij dit product