Mini-Beachvlonder Garapa Hardhout 150 x 75 cm Terrastegel rechthoek van 90 mm latten

Productnummer: LDS2828-38-1550-760 Gemaakt van duurzaam hardhout   |   Zeer luxe uitstraling   |  

€ 69,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Mini-Beachvlonder Garapa Hardhout 150 x 75 cm Terrastegel rechthoek van 90 mm latten

  • Gemaakt van duurzaam hardhout
  • Extra dik voor meer stevigheid
  • Luxe uitstraling en maarliefst 38 mm dik
  • Latten met slechts 5 mm tussenruimte

Mini-Beachvlonder Garapa Hardhout 150 x 75 cm Terrastegel rechthoek van 90 mm latten

Op zoek naar een stoere beachvlonder voor in uw tuin? Gebruik dan deze zeer duurzame hardhouten terrastegels van Garapa. Deze kant en klare 150 x 75 cm beachvlonder tegels zijn ideaal voor uw dakterras, tijdelijke vloer of andere (buiten)toepassing. Garapa valt in duurzaamheidsklasse 1 en heeft een levensduur van meer dan 25 jaar, zeker bij goede montage en onderhoud. Zo heeft u gegarandeerd jaren plezier van deze luxe terrastegels. Daarnaast neemt deze hardhoutsoort weinig vocht en vuil op. Bij het regelmatig schoonvegen was uw terrastegel blijft deze stroef. 

Hardhouten terrastegels

Door de omvang en het gewicht van 30 kg kunt u deze terrastegels ook op een vlakke ondergrond leggen zonder onderregels. Echter montage op onderbalken van 30 x 65 tot 45 x 70 mm om de 30 cm is wel altijd beter voor de ventilatie en dan is de kans op verschuiven te reduceren tot nul. De 8 latten van 19 x 90 mm hebben een tussenruimte van slechts ca 4-5 mm. Daarnaast zijn deze 19x90 mm planken RVS geschroefd of 5 onderliggers van eveneens 19x90 mm latten. De totale dikte is dus 38 mm, dat maakt deze terrastegel tot een zeer robuust product die zelfs zonder montage op onderbalken niet snel verschuift of gaat wippen. Deze schroeven gaan niet roesten en de schroefkoppen zijn niet zichtbaar. Hierdoor krijgt u zeer dichte tegels voor een robuust terras. 

U vindt de prijs van deze kant en klare tuintegel te hoog? U kunt deze Garapa 19x90 mm hardhouten planken ook los bestellen en zelf hardhouten tegels op maat maken. Zie hiervoor de alternatieven op dit product. 

Maak een chique beursvloer, tijdelijk terras van uw strantent of bedek uw dakterras met deze zware beachvlonder tegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
beachvlonder garapa Mini-Beachvlonder Garapa Hardhout 150 x 75 cm Kant en Klaar Terrastegel Rechthoekig XL 38 mm dik van 90 mm latten Gemaakt van duurzaam hardhout   |   Zeer luxe uitstraling   |   Ruim op voorraad
€ 69,95 per stuk incl. btw