Beautifloor Ardennen Laminaat Eupen 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

EUTR

Productnummer: FL1002-EUP   |   Duurzaam geproduceerd   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 17,95 € 17,80 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Ardennen Laminaat Eupen 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Snel te leggen dankzij Uniclic
  • Sterke slijtlaag
  • Geschikt voor vloerverwarming

Beautifloor Ardennen Laminaat Eupen 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

Het Beautifloor Laminaat is een uiterst sterk een duurzaam product, aangeboden in veel verschillende designs. Met de afmetingen van 126.1 x 19.2 x 0.7 cm en het ontbreken van de v-groef wordt er mooi en vlakke vloer gerealiseerd. Door het ontbreken van de v-groef kunnen kleine stukjes vuil zich niet ophopen in de naden. Dit zorgt voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Daarnaast zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming door de lage warmteweerstand van 0.051 m² K/W en vallen ze in gebruikersklasse 32 / AC4 waardoor ze erg sterk en slijtvast zijn. Dit blijkt ook uit de lange garantie van 15 jaar bij huishoudelijk gebruik. 

Deze laminaat vloer BTF459 Eupen in de Rustiek Vergrijsde uitvoering zorgt voor een industrieel uiterlijk van de ruimte. De lichte vloerpanelen zijn te gebruiken in slaapkers, woonkamers, keukens en kan zelfs licht kantoorgebruik verdragen. Door het vuilafstotende karakter van het laminaat zijn deze vloeren makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Met een vochtige doek of dweil kunt u hardnekkige vlekken of strepen verwijderen. 

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed blijven verbonden met elkaar en goed blijft liggen, hierdoor wordt er een stabiele laminaat vloer gerealiseerd. Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Ardennen Laminaat Eupen 120 x 19 x 0,7 cm Beautifloor Ardennen Laminaat Eupen 126.1 x 19.2 x 0.7 cm EUTR   |   Duurzaam geproduceerd   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 17,80 Per stuk incl. BTW