Beautifloor Ardennen Laminaat Modave 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

EUTR

Productnummer: FL1002-MOD   |   Intense houtstructuur   |   15 jaar garantie

Adviesprijs
€ 17,95 € 17,80 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Ardennen Laminaat Modave 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

  • Duurzaam geproduceerd
  • Makkelijk te plaatsen dankzij Uniclic
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Geschikt voor vloerverwarming

Beautifloor Ardennen Laminaat Modave 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

Het Beautifloor Laminaat is een uiterst sterk en duurzaam product, aangeboden in veel verschillende designs. Met de afmetingen van 126.1 x 19.2 x 0.7 cm en het ontbreken van de v-groef wordt er mooi en vlakke vloer gerealiseerd. Door het ontbreken van de groef kunnen kleine stukjes vuil zich niet ophopen in de naden. Dit zorgt voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Daarnaast zijn deze laminaat vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming door de lage warmteweerstand van 0.051 m² K/W en vallen ze in gebruikersklasse 32 / AC4 waardoor ze erg sterk en slijtvast zijn. Dit blijkt ook uit de lange garantie van 15 jaar bij huishoudelijk gebruik. 

Dit Beautifloor Ardennen BTF486 Modave laminaat in de rustiek donker grijze uitvoering zorgt voor een klassiek uiterlijk van de ruimte. De donkere vloerpanelen zijn te gebruiken in slaapkamers, woonkamers, keukens en kan zelfs licht kantoorgebruik verdragen. Door de vuilafstotende eigenschappen zijn deze vloeren eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of een vochtige doek/dweil. 

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed blijven verbonden met elkaar en goed blijft liggen. Gaat u deze vloer snel leggen? Kijk dan even bij de tips voor het zelf leggen van laminaat vloeren. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Neem contact op met onze klantenservice voor aanvullende informatie. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Beautifloor Ardennen Laminaat Modave 120 x 19 x 0.7 cm Beautifloor Ardennen Laminaat Modave 126.1 x 19.2 x 0.7 cm EUTR   |   Intense houtstructuur   |   15 jaar garantie Op voorraad
€ 17,80 Per m2 incl. BTW