Logo Gadero
service

Beautifloor Ardennen Laminaat Villettes 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

Productnummer
FL1002-VIL
Duurzaam geproduceerd
Klassieke decoren
beautifloor_laminaat_ardennen_villettes
Per m2

17,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
126,1 cm
Breedte
19,2 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 15 jaar garantie

  • Rustieke eigenschappen

  • Sterke laminaatdelen

  • Makkelijk te plaatsen dankzij Uniclic

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
126,1 cm
Dikte
0,7 cm
Breedte
19,2 cm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Beautifloor Ardennen Laminaat Villettes 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

Het Beautifloor Laminaat is een uiterst sterk een duurzaam product, aangeboden in veel verschillende designs. Met de afmetingen van 126.1 x 19.2 x 0.7 cm en het ontbreken van de v-groef wordt er mooi en vlakke vloer gerealiseerd. Door het ontbreken van de v-groef kunnen kleine stukjes vuil zich niet ophopen in de naden. Dit zorgt voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Daarnaast zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming door de lage warmteweerstand van 0.051 m²K/W en vallen ze in gebruikersklasse 32 / AC4 waardoor ze erg sterk en slijtvast zijn. Dit blijkt ook uit de lange garantie van 15 jaar bij huishoudelijk gebruik.

Dit Beautifloor Ardennen BTF524 Villettes laminaat in een unieke Natuur Eiken kleur zorgt voor een industrieel uiterlijk van de ruimte. De zwarte vloerpanelen zijn te gebruiken in slaapkamers, woonkamers, keukens en kan zelfs licht kantoorgebruik verdragen. Door de vuilafstotende eigenschappen zijn deze vloeren eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of een vochtige doek/dweil.

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed blijven verbonden met elkaar en goed blijft liggen, hierdoor wordt er een stabiele laminaat vloer gerealiseerd. Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice!