Logo Gadero
service

Beautifloor Ardennen Laminaat

Op zoek naar kwaliteit laminaat vloer voor een scherpe prijs? Het Ardennen Laminaat vloer is het instapmodel van Beautifloor met een prijs voor slechts €14,95. De variatie aan actuele kleuren en patronen zorgt voor een grote collectie wat de basis vormt voor een sfeervol interieur. Let op: voor losstaande bestelling geldt een minimale afnamehoeveelheid van 10m2!

Een collectie die met de tijd meegaat en goed inspeelt op de hedendaagse trends! Waar deze vloeren zich in onderscheiden zijn de vuilafstotende karakter gecombineerd met het slijtvaste oppervlak. Het laminaat is makkelijk te onderhouden door het ontbreken van een v-groef, daardoor is de vloer extra hygiënisch, omdat er geen vuil in de naden verzamelt. Met een resultaat dat de laminaat vloer als één geheel oogt voor een strakke uitstraling Met 7 mm dikte en warmte 0,051 m² K/W is het laminaat prima te combineren met een vloerverwarming. 

Makkelijk te leggen dankzij Uniclic, het gepatenteerde legsysteem van Quick Step. Door deze IJzersterke verbinding blijft de vloer goed liggen en zal deze massief aanvoelen. Door het innoverende kliksysteem is het mogelijk deze vloer ook gewoon mee te verhuizen, u bent dus niet genoodzaakte en andere vloer aan te schaffen. Daarnaast zijn deze vloerdelen voorzien van 15 jaar garantie en kunnen ze enorm veel gebruik verdragen. Zeer geschikt voor zwaar huishoudelijk of licht kantoorgebruik. Zit hier geen vloer voor u tussen? Neem dan eens een kijkje bij onze Eiken Houten Laminaat vloeren. Op zoek naar een unieke vloer? Blader dan eens door onze Sloophout Laminaat collectie. Met onze grote selectie vloeren is ook uw droomvloer binnen handbereik!