Logo Gadero
service

Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Neponset - Geborsteld & Geolied 220 x 26 x 1.5 cm

Productnummer
FL9000-BF-BP
Mooie brede planken
Subtiele plank opbouw
parket_bosten_neponset_detail
beautifloor_bosten_eiken_parket_neponset_sfeer
Per stuk

88,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
220 cm
Breedte
26 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Rustiek Geborsteld Eiken

  • Extra brede planken van 26 cm

  • Sterke dikke toplaag van 4 mm

  • kant en klaar geolied

Specificaties

Waterbestendig
Redelijk
Kleur
Houtkleur
Lengte
220 cm
Dikte
1,5 cm
Breedte
26 cm

Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Neponset - Geborsteld & Geolied 220 x 26 x 1.5 cm

XL Eiken Parket
Zoekt u een mooie eiken houten parket vloer met sfeervolle rustieke patronen? Deze Beautifloor Boston Neponset Geborsteld & (Invisible) Geolied parket vloer in de fantastische afmeting van 220 x 26 x 1,5 cm zorgt voor een ongekend mooi vloeroppervlak. Deze Beautifloor parket vloer is al voor geolied met invisible olie van het Deense merk Woca en is kant en klaar. Zo wordt de onbehandelde look van het eiken hout bewaard gebleven. Mocht u graag de vloer voorzien van net een extra bescherm laagje dan kan de vloer na het leggen bewerkt worden met Woca onderhoudsolie.

Geschikt voor Vloerverwarming
De lage thermische weerstand van 0,10 tot 0,12 m2 k/w zorgt ervoor dat de vloer prima te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming. Door de onderlaag van poplierenhout dwars verlijmd, gaat de vloer ook een stuk minder werken dan een massieve parket vloer. Dit meerlaagse parket is dus een erg mooie vloer met een gebruiksvriendelijk karakter. Door het rustieke uiterlijk van de vloer zijn gevude noesten en barsten niet uitgesloten.

Onderhoudsvriendelijk
Houd deze vloer schoon met het wegzuigen van stof en af en toe met een niet te natte doek even afnemen. Op deze manier kunt u voor een langere tijd de vloer in optimale staat houden. Voorkom lelijke vlekken en maak gemorste vloeistoffen e.d. gelijk droog met een doek. Voor kunt u de producten van het bekende Deense merk WOCA gebruiken. Heeft u vragen over dit of een ander product? Neem dan contact met ons klantenteam op.