Beautifloor Cols PVC - Madeleine 132 x 19,6 x 0,25 cm

Productnummer: FL1004-CMA Geschikt met vloerverwarming & verkoeling   |   20 jaar fabrieksgarantie

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Cols PVC - Madeleine 132 x 19,6 x 0,25 cm

  • Register Embossing
  • 20 jaar garantie
  • 100% waterbestendig
  • Uitstekend met vloerverwarming
  • Alleen te leggen (verlijmen) door de specialist

Beautifloor Cols PVC - Madeleine 132 x 19,6 x 0,25 cm

Bent u opzoek naar een nieuwe vloer?  Dan is deze Madeline PVC vloer met prachtige houtlook uit de serie Cols van Beautifloor een echte aanrader! Met een royaal afmetingen van 13,20 x 19,6 x 0.25 cm en Rustiek Bruin Eiken kleur, Geeft dit de vloer een zeer luxe uitstraling. Met een lange garantie van 20 jaar, weet u zeker dat het goed ligt!

Wilt u eerst een proefmonster ontvangen? Bestal gemakkelijk een proefmonster via de knop "proefmonster".

Voorzien van een luxe Register Embossing 

De Beautifloor Cols PVC Madeleine is voorzien van een moderen voelbare patroon. De voelbaar  patroon van de PVC komt exact overeen met het eiken patrooon! Hierdoor lijkt de donkere bruine Vinlyl vloer niet alleen op een houten vloer, maar het voelt ook nog eens als een houten vloer! 

De Cols Madeliene vloer en vloerverwarming

Is de Beautifloor Cols PVC Madeleine vloer geschikt voor vloerverwarming? Jazeker! Met een thermische weerstand van slechts 0,0100 m² K/W,  is deze PVC Vloer van Beautifloor zelfs uitstekend geschikt voor een vloerverwarming en vloerkoeling! Een warme vloer zelfs op de koudere dagen van het jaar! En uiteraad een koele vloer op de warmste dagen van het jaar!

PVC vloeren zijn waterbestendig

We zijn zo voorzichtig mogelijk, maar toch valt er een glas met drinken over de uw mooie vloer! Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje! Gelukkig is de Bruine eiken PVC vloer 100% waterbestendig en is door de waterbestendige eigenschappen makkelijk te onderhouden! 

IJzersterke PVC!

Bij Gadero bent u verzekerd van vloeren van top kwaliteit! Zo is deze Cols PVC vloer voorzien van een dikke slijtlaag van 0,55 mm, hierdoor is deze vloer geschikt voor elke gezin situatie! Ook voor zakelijke gebruik is deze PVC van Beautifloor uitermate geschikt! 

De Gadero vloeren service

Bestel simpel een kwaliteit vloer bij de vloer specialist Gadero! Zo worden al onze vloeren altijd gratis thuisbezorg!* Met onze breede assortiment beschikken wij ook over bijbehorende producten voor PVC/Vinyl vloeren. Zo haalt u alles makkelijk in huis voor het zelf leggen van deze Madeleine vloer. Wilt u liever de vloer laten plaatsen door een echte vakman? Bestel gemakkelijk een professionele legservice op maat. 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

*Er geldt een minimaal afname van 10m2


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Cols PVC Madeleine Vloer Product Beautifloor Cols PVC Madeleine 132 x 19,6 x 0.25 cm Geschikt met vloerverwarming & verkoeling   |   20 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW