Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Egleston - Geborsteld & Wit Geolied 190 x 22 x 1.5 cm

Productnummer: FL9000-BF-BE Mooie brede planken   |   Subtiele plank opbouw

€ 77,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Egleston - Geborsteld & Wit Geolied 190 x 22 x 1.5 cm

  • Extra Brede planken
  • Kant en klaar geolied
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Makkelijk te plaatsen dankzij Uniclic

Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Egleston - Geborsteld & Wit Geolied 190 x 22 x 1.5 cm

Het brede eiken parket van Beautifloor in deze Geborstelde en Wit Geoliede uitvoering is echt een kwaliteitsproduct. De mooie afwerking in combinatie met de rustieke houten structuren zorgen voor een ongekend en sfeervol landhuis effect. Deze brede parket vloeren worden ook wel boerderijvloeren genoemd en zijn al voorgeolied met het Deense merk Woca. Hierdoor zijn ze onderhoudsvriendelijk en standaard afgewerkt met een matte finish. Deze kant en klare vloeren zijn direct na het leggen te gebruiken. Het handige kliksysteem van Quick Step zorgt voor een makkelijke verwerking van deze mooie brede parket delen. 

Door de plankopbouw van meerlaags fineer die dwars opelkaar zijn verlijmd, is deze duoplank zeer goed te gebruiken met een vloerverwarming. Dankzij de deze subtiele opbouw zal deze vloer veel minder werken dan een echte massieve parketvloer. Omdat hout een natuurproduct is zal geen plank hetzelfde zijn. Dit resulteert dus een echt een unieke vloer. Wij raden aan om deze vloer te verlijmen als deze op een vloerverwarming wordt geplaatst. Door deze manier van plaatsing zal de werking van de vloer minimaal zijn. 

Voorkom lelijke vlekken en maak gemorste vloeistoffen e.d. gelijk droog met een doek. Gaat u deze vloer zelf leggen? Neem dan eens een kijkje bij de klustips van lamelparket leggen. Het door ons laten leggen is uiteraard geen probleem. Bestel dan de legservice makkelijk via de webshop mee! Heeft u vragen over deze vloer of over een ander product? Neem dan gerust contact op met ons klantenteam! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Egleston - Geborsteld & Wit Geolied 190 x 22 x 1.5 cm Detail Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Egleston - Geborsteld & Wit Geolied 190 x 22 x 1.5 cm Mooie brede planken   |   Subtiele plank opbouw Op voorraad
€ 77,95 Per m2 incl. BTW