Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Fenway - Whitewash Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm

EUTR

Productnummer: FL9000-BF-BWE   |   Duurzaam geproduceerd   |   Klassieke decoren

Adviesprijs
€ 83,50 € 83,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Fenway - Whitewash Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm

  • Hoge kwaliteit / prijs verhouding
  • Makkelijk te leggen dankzij Uniclic
  • IJzersterke eiken toplaag
  • Kant en klaar geolied parket

Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Fenway - Whitewash Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm

Het Beautifloor Boston Parket is een zeer uiteenlopende collectie met veel verschillende kleuren en sorteringen. Deze Bosten Fenway Rustiek en Whitewash Geolied is een erg sfeervol en populair houtproduct. De rustige kleur zorgt voor een levendige woonruimte. Het voorgeoliede woon klare oppervlak is van uiterst hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Deze subtiele Douplank zorgt voor een mooi product die dankzij de Uniclic verbinding erg eenvoudig te installeren is. U hoeft dus geen ervaren vloerenlegger te zijn om deze vloer te plaatsen. Een prettig loopgeluid op een zeer stabiele basis is het resultaat van de meerlaagse plankobouw. De onderste laag bestaat uit 2 mm populierenhout over de lengte geplaatst. De middelste laag is 9 mm populierenhout dwarsverlijmd, wat de werking van hout tegengaat. De delen zijn afgewerkt met een zeer sterke en solide 4 mm eiken bovenlaag! 

Deze kant en klare vloerdelen zijn met WOCA voorgeolied en direct te gebruiken na het leggen. Doordat hout een natuurproduct is komen er geen herhalingen invoor en is iedere plank echt uniek. Deze vloeren zijn gemakkelijk te plaatsen dankzij het Uniclick systeem van Quick Step. Deze handige parket vloerdelen zijn prima geschikt voor vloerverwarming. Deze zeer rustieke houten planken kunnen grote en levendige noesten bevatten. Barsten en noesten zijn dus niet uitgesloten. 

Deze vloeren zijn te leggen zonder lijm en zijn daardoor ook weer te demonteren. Een vloer die dus ook mee verhuisd kan worden. Deze vloeren zijn makkelijk te onderhouden met de producten van woca. Blijf lang genieten van uw vloer en houdt vuil en vocht buiten met een goede schoonloopmat! Heeft u vragen over dit of over een ander product? Neem dan gerust contact op! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Fenway - Whitewash Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Fenway Whitewash Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm EUTR   |   Duurzaam geproduceerd   |   Klassieke decoren Op voorraad
€ 83,45 Per m2 incl. BTW