Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Mission Hill - Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied 186 x 18.6 x 1.5 cm

Productnummer: FL9000-BF-MH Mooie brede planken   |   Subtiele plank opbouw

€ 89,44 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Mission Hill - Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied 186 x 18.6 x 1.5 cm

  • IJzersterk Eiken Parket
  • Subtiele plankopbouw
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer duurzaam

Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Mission Hill - Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied 186 x 18.6 x 1.5 cm

Klassiek Eiken Parket
Zoekt u een mooie eiken houten parket vloer met sfeervolle rustieke patronen? Deze Boston Mission Hill Gerookt, Geborsteld & Wit Geoliede parket vloer in de fantastische afmeting van 186 x 18.6 x 1.5 cm zorgt voor een ongekend mooi vloeroppervlak. Deze Beautifloor parket vloer is al voor geolied met witte olie van het Deense merk Woca en is kant en klaar. Door het roken en borstelen ontstaat er een subtiele donkere kleur. Mocht u graag de vloer voorzien van net een extra bescherm laagje dan kan de vloer na het leggen bewerkt worden met Woca onderhoudsolie. 

Geschikt voor Vloerverwarming
De lage thermische weerstand van 0,10 tot 0,12 m2 k/w zorgt ervoor dat de vloer prima te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming. Door de onderlaag van poplierenhout dwars verlijmd, gaat de vloer ook een stuk minder werken dan een massieve parket vloer. Dit meerlaagse parket is dus een erg mooie vloer met een gebruiksvriendelijk karakter. Door het rustieke uiterlijk van de vloer zijn gevude noesten en barsten niet uitgesloten. 

Onderhoudsvriendelijk
Houd deze vloer schoon met het wegzuigen van stof en af en toe met een niet te natte doek even afnemen. Op deze manier kunt u voor een langere tijd de vloer in optimale staat houden. Voorkom lelijke vlekken en maak gemorste vloeistoffen e.d. gelijk droog met een doek. Voor intensieve reiniging kunt u de producten van het bekende Deense merk WOCA gebruiken. Heeft u vragen over dit of een ander product? Neem dan contact met ons klantenteam op. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Mission Hill - Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied 186 x 18.6 x 1.5 cm Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Mission Hill 186 x 18.6 x 1.5 cm Mooie brede planken   |   Subtiele plank opbouw Op voorraad
€ 89,44 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u