Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Roslindale - Gerookt, Geborsteld & Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm

Productnummer: FL9000-BF-BR Mooie brede planken   |   Subtiele plank opbouw

€ 76,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Roslindale - Gerookt, Geborsteld & Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm

  • Klassiek eiken parket
  • Dikke 4 mm eiken toplaag
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Makkelijk te plaatsen dankzij Uniclic

Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Roslindale - Gerookt, Geborsteld & Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm

Wilt u een nieuwe parket vloer in een licht bruin oppervlak? Bekijk dan eens deze Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Roslindale - Geborsteld & Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm geeft ondanks het geoliede oppervlak een onbehandelde uitstraling. Deze unieke eiken parket delen zijn samengesteeld uit de fijnste houtsorten. Deze subtiele Douplank zorgt voor een mooi product die dankzij de Uniclic verbinding erg eenvoudig te installeren is. U hoeft dus geen ervaren vloerenlegger te zijn om deze vloer te plaatsen. Een prettig loopgeluid op een zeer stabiele basis is het resultaat van de meerlaagse plankobouw. De onderste laag bestaat uit 2 mm populierenhout over de lengte geplaatst. De middelste laag is 9 mm populierenhout dwarsverlijmd, wat werking tegengaat. De delen zijn afgetopt met een zeer sterke en solide 4 mm eiken toplaag! 

Zoals Beautifloor het noemt zijn deze delen woonklaar geoldied met de olie van Woca. Dit houdt in dat het parket direct na het leggen te gebruiken is en niet behandeld hoeft te worden. Kant en klaar dus. De klassieke afmeting zorgt voor een sfeervol uiterlijk van de ruimtes waar deze vloer komt te liggen. Daarnaast zijn deze vloeren zeer veelzijdig en toe te passen in de meest uiteenlopende woonstijlen. Deze vloerverwarmingsgeschikte parket delen zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk en goed te combineren. De Rustiek AB houtsortering zorgt voor strakke en subtiel vloeroppervlak met zichtbare fijne nerven met hier en daar kleine noestjes. 

Deze vloeren zijn te leggen zonder lijm en zijn daardoor ook weer te demonteren. Een vloer die dus ook mee verhuisd kan worden. Deze vloeren zijn makkelijk te onderhouden met de producten en woca. Blijf lang genieten van uw vloer en houdt vuil en vocht buiten met een goede schoonloopmat! Heeft u vragen over dit of over een ander product? Neem dan gerust contact op! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Roslindale Beautifloor Eiken Parket Boston Roslindale - Geborsteld & Geolied 186 x 18.9 x 1.5 cm Mooie brede planken   |   Subtiele plank opbouw Op voorraad
€ 76,95 Per m2 incl. BTW