Logo Gadero
service

Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Seaport - Geborsteld & Naturel Geolied 190 x 22 x 1.5 cm

Productnummer
FL9000-BF-BS
Mooie brede planken
Subtiele plank opbouw
parket_bosten_seaport_detail
Per stuk

70,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
190 cm
Breedte
22 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Extra Brede planken

  • Kant en klaar geolied

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Makkelijk te plaatsen dankzij Uniclic

Specificaties

Houtsoort
Eikenhout
Waterbestendig
Redelijk
Kleur
Houtkleur
Lengte
190 cm
Dikte
1,5 cm
Breedte
22 cm
Jaren garantie
5 jaar

Beautifloor Eiken Parket Vloer Boston Seaport - Geborsteld & Naturel Geolied 190 x 22 x 1.5 cm

Extra Breed!

Wilt u een nieuwe vloer aanschaffen? Dan is het Beautifloor Parket Seaport zeker het kijken waard. Deze mooie brede delen van 22 cm en 190 cm lang zijn een lust voor het oog. Door de unieke houten structuren is geen enkele plank hetzelfde en zullen er dus geen herhalingen van patronen plaatsvinden. Deze geborstelde en naturel geoliede parket vloer planken kunnen makkelijk aan elkaar worden verbonden middels het Uniclic systeem van Quick Step.

Subtiele Duoplank

Deze planken zijn in de Beautifloor fabriek al geolied met de olie van het Deense olie merk WOCA en kunnen direct na het leggen gebruikt worden. Door de plankopbouw van meerlaags fineer die dwars op elkaar zijn verlijmd, is deze duoplank zeer goed te gebruiken met een vloerverwarming. Deze lagen bij elkaar zorgt voor een totale dikte van 1,5 cm waarvan 4 mm IJzersterke Eiken toplaag. Dankzij de subtiele opbouw zal deze vloer veel minder werken dan een echte massieve parketvloer. Omdat hout een natuurproduct is zal geen plank hetzelfde zijn. Dit resulteert dus in een unieke vloer, met een ongekende mooie uitstraling.

Eiken Parket en Vloerverwarming.....?

Deze meerlaagse duoplank is uiterst geschikt voor vloerverwarming dankzij de relatief lage warmte weerstand van 0,10 m2 k/w. Met deze weerstand zit je nog ruim onder de maximale warmteweerstand van 0,13 - 0,15 m2 k/w. Wij raden aan om deze vloer te verlijmen als deze op een vloerverwarming wordt geplaatst. Door deze manier van plaatsing zal de werking van de vloer minimaal zijn. Een eiken parket vloer kan soms een uitdaging zijn om te leggen. Met de tips voor het leggen van lamelparket geven wij u graag een zetje in de goede richting! Liever laten leggen door een ervaren vakman? Bestel dan de legservice mee voor parket gemakkelijk mee via de webshop.

Bijbehorend bij dit product