Beautifloor Ardennen Laminaat Hierlot 120 x 19 x 0.7 cm

EUTR

Productnummer: FL1002-HIER   |   Sfeervolle houtstructuur   |   A-kwaliteit

€ 14,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Ardennen Laminaat Hierlot 120 x 19 x 0.7 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming (0.051m2k/w)
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen
  • 15 jaar garantie
  • Makkelijk te onderhouden

Beautifloor Ardennen Laminaat Hierlot 120 x 19 x 0.7 cm

Beautifloor Ardennen Hierlot

Zoekt u een betaalbaar met A-kwaliteit laminaat vloer? Het licht eiken laminaat van Beautifloor is een uiterst sterk en duurzaam product aangeboden voor een lage prijs. Met de afmetingen van 120 x 19 x 0.7 cm en het ontbreken van de v-groef wordt er mooi en vlakke vloer gerealiseerd. Door het ontbreken van de v-groef kunnen kleine stukjes vuil zich niet ophopen in de naden. Hierdoor is de vloer makkelijker schoon te houden en hygienischer dan een vloer met groeven. Daarnaast is het laminaat uitermate geschikt voor vloerverwarming door de lage warmteweerstand van 0.051 m² K/W. Met de juiste ondervloer voor vloerverwarming haalt u de beste resultaat voor een warme ruimte. De laminaatplanken vallen in de gebruikersklasse 32 / AC4 waardoor ze erg sterk en slijtvast zijn. Dit blijkt ook uit de lange garantie van 15 jaar bij huishoudelijk gebruik.  

Design

De Beautifloor Ardennen Hierlot laminaat heeft Rustiek Eiken design met een realistische uitstraling. Het unieke lichte eiken patroon is moeilijk van echt hout parket te onderscheiden. Door de lichte kleur van de Ardennnen vloer komt er meer nadruk op u meubilair, dit resultaat in meer contrast. De lichte vloerpanelen zijn te gebruiken in slaapkamers, woonkamers, keukens en kan zelfs licht kantoorgebruik verdragen. Twijfelt u of de kleur geschikt is in de gewenste ruimte? Bestel dan een proefmonster en laat u overtuigen door het mooie dessin.

Uniclic

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed blijven verbonden met elkaar en goed blijft liggen, hierdoor wordt er een stabiele laminaat vloer gerealiseerd. Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Ardennen Laminaat Hierlot Kwaliteit Met Lage Prijs Licht Eiken Beautifloor Ardennen Laminaat Hierlot 120 x 19 x 0.7 cm EUTR   |   Sfeervolle houtstructuur   |   A-kwaliteit Ruim op voorraad
€ 14,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u