Beautifloor Ardennen Laminaat Stavelot 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

Productnummer: FL1002-STAV White Wash design   |   Laminaat klasse 32 / AC4

€ 17,80 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Ardennen Laminaat Stavelot 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Goed te reinigen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Levensechte structuren

Beautifloor Ardennen Laminaat Stavelot 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

Ardennen Laminaat 

Het Beautifloor Laminaat is een uiterst sterk een duurzaam product, aangeboden in veel verschillende designs. Met de afmetingen van 126.1 x 19.2 x 0.7 cm en het ontbreken van de v-groef wordt er mooi en vlakke vloer gerealiseerd. Door het ontbreken van de v-groef kunnen kleine stukjes vuil zich niet ophopen in de naden, dit zorgt voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Daarnaast zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming door de lage warmteweerstand van 0.051 m² K/W en vallen ze in gebruikersklasse 32 / AC4 waardoor ze erg sterk en slijtvast zijn. Dit blijkt ook uit de lange garantie van 15 jaar bij huishoudelijk gebruik.  

Stavelot

Dit Beautifloor Ardennen BTF477 Stavelot laminaat in de Rustiek Vergrijsde uitvoering zorgt voor een ruimtelijk effect in de gelegde ruimte. Het optisch groter lijken van de ruimte is te danken aan de lichte kleur van de laminaatplanken. De wit grijze vloerpanelen zijn ideaal te gebruiken in slaapkamers, woonkamers, keukens en kan zelfs licht kantoorgebruik verdragen. Door de vuilafstotende eigenschappen is deze vloer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of een vochtige doek/dweil. Ziet u de prachtige onderhoudsvriendelijke vloer al bij u liggen?. Of liever de wit eiken kleur in het echt zien? Bestel dan een proefmonster gemakkelijk via de huidige pagina. 

Uniclic

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed verbonden blijven met elkaar en goed blijft liggen, hierdoor wordt er een stabiele laminaat vloer gerealiseerd. Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Vergeet niet voor een geschikt ondervloer voordat de vloer gaat leggen. Liever laten leggen door een specialist? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Ardennen Laminaat Stavelot Wit Grijs Vloer Geen Groef Beautifloor Ardennen Laminaat Stavelot 126.1 x 19.2 x 0.7 cm White Wash design   |   Laminaat klasse 32 / AC4 Op voorraad
€ 17,80 Per m2 incl. BTW