Logo Gadero
service

Beautifloor Henegouwen Laminaat Beaumont 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Productnummer
FL1002-HBE
20 jaar garantie
Extra breed
beautifloor_laminaat_henegouwen_beaumont_detail
beautifloor_laminaat_henegouwen_beaumont
Per m2

25,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
126,1 cm
Breedte
24,4 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 20 jaar Garantie

  • Zeer ruimtelijk effect door 2 groeven

  • Extra breed (24,4 cm)

  • Eenvoudig zelfstandig te leggen

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
126,1 cm
Dikte
0,8 cm
Breedte
24,4 cm
Jaren garantie
20 jaar

Beautifloor Henegouwen Laminaat Beaumont 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Extra Breed Laminaat

Het extra brede Henegouwen Beautifloor laminaat is een uiterst sterk en duurzaam product, aangeboden in vele prachtige designs. Dit authentieke laminaat in de kleur Beaumont heeft afmetingen van 126,1 x 24,4 x 0,8 en een V-groef op de lange zijde, hierdoor onstaat er een luxe brede plank. Door de V-groeg op de lange zijde benadrukt de extra breedte van deze donker bruine vloer. Samen met de natuurlijke eiken structuur van deze Beaumont BTW340 laminaat vloer geeft dit een ongekend realistische uitstraling.

Echte kwaliteit vloer

Koude voeten zijn hartstikke vervelend! Gelukkig is het laminaat ideaal te combineren met een vloerverwarming. Dit premium laminaat beschikt over een warmteweerstand van slecht 0.057 m² K/W met combinatie van de juiste ondervloer voor vloerverwarming, blijven je voeten op de koudste dagen nog warm. De vloer valt onder klasse 32 en is daarmee ideaal geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Met een lange garantie periode van 20 jaar bij huishoudelijk gebruik, bent u verzekerd voor echte Belgische premium kwalitiet. Om een schepje er boven op te doen, is de vloer voorzien van een zeer sterke kras en stijtbestendige toplaag. Jarenlang woon plezier gegarandeerd!

Eenvoudig zelf te leggen

Dit laminaat vloer leggen is niet alleen voor personen met handige handen. Dankzij het ClickXpress® systeem van Beautifloor legt zelfs ieder beginner als een expert. Door dit wentelsysteem worden de extra brede planken probleemloos in elkaar gezet. Zorg voordat u deze laminaat vloer gaat plaatsen altijd een passende ondervloer bij uw persoonlijke situatie! Vraag gerust voor advies. Bent u al helemaal klaar voor om deze Henegouwen Beaurmont zelf te gaan leggen? Kijk gerust nog even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Dankzij deze handige tips en het gemakkelijke klik systeem legt u deze bruine vloer eenvoudig en snel. Wilt u liever dat een ervaren vakman de Beautifloor laminaat legt? Bestel dan legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten, advies of vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Is dit niet het laminaat dat je zoekt? Bekijk ons volledige aanbod laminaat extra breed.