Beautifloor Henegouwen Laminaat Bergen Vloer 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

EUTR

Productnummer: FL1002-HBER   |   Extra breed   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen

Adviesprijs
€ 25,95 € 25,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Henegouwen Laminaat Bergen Vloer 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

  • Eenvoudig zelfstandig te leggen
  • Extra brede plank (24,4 cm)
  • 20 jaar garantie
  • Zeer ruimtelijk effect door 2 groeven

Beautifloor Henegouwen Laminaat Bergen Vloer 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Extra Breed Laminaat

Het extra brede Henegouwen Beautifloor Laminaat in de kleur Bergen is een uiterst sterk en duurzaam product, aangeboden in veel verschillende designs. Met de afmetingen van 126,1 x 24,4 x 0,8 en V-groef op de lange zijde ontstaat er een luxe brede plank. De V-groef op de lange zijde benadrukt de extra breedte van deze donker bruine Laminaat vloer. Samen met de luxe eiken structuur van deze Bergen BTW342 Laminaat vloer geeft dit een ongekend realistische uitstraling.

IJzersterke Vloeren

Wist u dat dit laminaat goed geschikt is voor gebruik met vloerverwarming? De warmteweerstand is slechts 0.057 m² K/W en met de juiste ondervloer voor vloeverwarming haalt u optimaal rendement. De vloer valt onder klasse 32 en is daarmee geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Dit blijkt ook uit de lange garantie van 20 jaar bij huishoudelijk gebruik. De IJzersterke toplaag van de vloer is kras en slijtbestendig en staat garant voor jaren woonplezier. 

Makkelijk te plaatsen

Een vloer leggen kan een hele uitdaging zijn, maar dankzij het ClickXpress® systeem van Beautifloor zijn deze vloeren erg gemakkelijk te plaatsen. Door dit wentelsysteem worden de extra brede planken probleemloos in elkaar gezet. Zorg voordat u deze laminaat vloer gaat plaatsen altijd voor een passende ondervloer bij uw persoonlijke situatie! Vraag ons gerust voor advies. Gaat u deze Henegouw Bergen vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Dankzij deze tips en het eenvoudige klik systeem legt u deze grijs bruine vloer eenvoudig en snel. De Beatifloor laminaat vloer toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

Is dit niet het laminaat dat je zoekt? Bekijk ons volledige aanbod laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Laminaat Henegouwen Bergen Donker Grijs Bruin Eiken Laminaat Detail Beautifloor Laminaat Henegouwen Bergen 126.1 x 24.4 x 0.8 cm EUTR   |   Extra breed   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen Op voorraad
€ 25,25 Per m2 incl. BTW