Beautifloor Henegouwen Laminaat Binche 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Productnummer: FL1002-HBI 20 jaar garantie   |   Extra breed

€ 25,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Henegouwen Laminaat Binche 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

  • Eenvoudig zelfstandig te leggen
  • Groef op langezijde
  • Extra breed (24,4 cm)
  • 20 jaar garantie

Beautifloor Henegouwen Laminaat Binche 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Extra Breed

Een nieuw vloer uitkiezen doen we niet zomaar. Daarom hebben wij van Gadero een geweldig goed prijs/kwaliteit laminaat van het merk Beautifloor. Dit extra breed laminaat Henegouwen BTW344 Binche is een uiterst sterk een duurzaam product, aangeboden in veel verschillende designs. Met de afmetingen van 126,1 x 24,4 x 0,8 cm en de aanwezigheid van een V-groef op de langezijde, onstaat er een zeer ruimtelijk effect. Het prachtige bruine eiken patroon van de Binche uitvoering geeft een natuurlijk realistische uitstraling voor veel sfeer.

IJzersterke vloeren

Met het Beautifloor Henegouwen Binche laminaat vloer haalt u een echte top kwaliteit vloer in huis! De extra brede planken zijn voorzien van een ijzersterke kras- en slijtbestendige toplaag, ideaal voor een intensief houshouden. De vloer onder gebruiksklasse 32 en is daarmee ook geschikt voor klein kantoor gebruik. Met een warmteweerstand van 0.057 m² K/W en geschikte ondervloer is de vloer uitstekend  geschikt voor een vloerverwarming. Een heerlijk warme ruimte ook zelfs op de koude dagen van het jaar! Door de 20 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik bent u verzekerd voor vele jaren woon plezier.

Gemakelijk te plaatsen

Het fijne aan het Henegouwen laminaat is dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn. De brede planken zijn voorzien van een ClickXpress® systeem en hiermee worden de planken probleemloos in elkaar gezet. Zorg voordat u deze laminaat vloer gaat plaatsen altijd voor een passende ondervloer bij uw persoonlijke situatie! Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Dankzij deze tips en het eenvoudige klik systeem legt u de vloeren eenvoudig en snel. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Heeft u nog wat vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

Is dit niet het laminaat dat je zoekt? Bekijk ons volledige aanbod laminaat extra breed


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Extra Breed Laminaat Vloer Henegouwen Binche Detail Beautifloor Henegouwen Laminaat Binche 126.1 x 24.4 x 0.8 cm 20 jaar garantie   |   Extra breed Op voorraad
€ 25,25 Per m2 incl. BTW