Beautifloor Henegouwen Laminaat Charleroi 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Productnummer: FL1002-HCH Geschikt voor vloerverwarming   |   Extra Breed

€ 25,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Henegouwen Laminaat Charleroi 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

  • Extra breed (24.4)
  • 20 jaar fabrieksgarantie
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen
  • Groef op lange zijde

Beautifloor Henegouwen Laminaat Charleroi 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Extra Breed laminaat

Het extra breed Henegouw Charleroi laminaat van Beautifloor is een uiterst kwalitatief en zeer duurzaam product. De vloer heeft een afmeting van 126,1 x 24,4 x 0,8 cm en beschikt over een V-groef op de lange zijde voor een luxe uitstraling. De V-groef op de lange zijde benadrukt de extra breedte van deze licht eiken laminaat vloer. Samen met de natuurlijke eiken structuur van deze Charleroi BTW341 laminaat vloer geeft een ongekend realistische uitstraling.

Een vloer van topkwaliteit.

Wist u dat dit extra brede vloer geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik? De ijzersterke topplaag van de vloer is kras en slijbestendig wat garant staat voor jaren woonplezier. Met de gebruikklassen 32 is deze Beautifloor laminaat niet alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor normaal kantoor gebruik. De vloer is afkomstig vanuit België heeft een lange garantie van 20 jaar bij huishoudelijk gebruik. Met de warmteweerstand van slechts 0.057 m² K/W en de juiste ondervloer voor vloeverwarming, is de Charleroi laminaat geschikt voor gebruik met een vloerverwarming. 

Makkelijk te plaatsen

Naast de prachtige eiken structuur en sterke kwaliteit is Charleroi laminaat gemakkelijk te plaatsen, dankzij het ClickXpress® systeem van Beautifloor. Door dit wentelsysteem worden de extra brede planken probleemloos in elkaar gezet. Zorg voordat u deze laminaat vloer gaat plaatsen altijd voor een passende ondervloer bij uw persoonlijke situatie! Voor advies staan we voor u klaar. Gaat u deze Henegouw Charleroi vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Dankzij deze tips en het eenvoudige klik systeem legt u deze licht eiken vloer eenvoudig en snel. De Beautifloor laminaat vloer toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten of nog extra vragen? Neem dan contact op met onze deskundig klantenservice! 

Is dit niet het laminaat dat je zoekt? Bekijk ons volledige aanbod laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Laminaat Henegouwen Charleroi Vloer Extra Breed Grijs Eiken Beautifloor Henegouwen Laminaat Charleroi 126.1 x 24.4 x 0.8 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Extra Breed Op voorraad
€ 25,25 Per m2 incl. BTW