Logo Gadero
service

Beautifloor Henegouwen Laminaat Chatelet 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Productnummer
FL1002-HCHAT
Kwaliteit laminaat vloer
Extra breed
beautifloor_laminaat_henegouwen_chatelet_detail
beautifloor_laminaat_henegouwen_chatelet
Per m2

25,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
126,1 cm
Breedte
24,4 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 20 jaar Garantie

  • Eenvoudig zelf te leggen

  • Extra breed (24,4 cm)

  • Groef op lange zijde

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
126,1 cm
Dikte
0,8 cm
Breedte
24,4 cm
Jaren garantie
20 jaar
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Beautifloor Henegouwen Laminaat Chatelet 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Extra Breed laminaat

Het Beautifloor Henegauwen Chatelet laminaat vloer van Belgische afkomst is een uiterst sterk en duurzaam product, aangeboden in extra brede planken. Met de afmetingen van 126,1 x 24,4 x 0,8 en de V-groef op de lange zijde onstaat er een tijdloze plank. Door de extra breedte en de V-groef op de lange zijde geeft dit een zeer ruimtelijk effect. Het Chatelet BTW338 laminaat vloer heeft prachtig bruine eiken structuur voor een ongekend realistische uitstraling.

Top Kwaliteit

Het extra brede Chatelet laminaat is ideaal voor elke gezin situatie, door zijn ijzersterke toplaag is de vloer kras en slijtbestendig. De bruine eiken vloer valt onder klasse 32, hierdoor is de vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en normaal kantoor gebruik! Vele jaren woonplezier met de lange garantie termijn van 20 jaar bij huishoudelijk gebruik. De bruin eiken vloer is ideaal te gebruiken met een vloerverwarming door de warmteweerstand van slechts 0.057 m² K/W. Let op! Gebruikeen ondervloer dat geschikt is voor vloerverwarming!

Gemakkelijk te plaatsen

Een leggen kan een heel uitdaging zijn, gelukkig heeft Beautifloor haar best gedaan met het ClickXpress® systeem, door dit wentelsysteem zijn de extra brede planken gemakkelijk in elkaar te plaatsen. Kijk nog bij het zelf leggen van laminaat vloeren voor een goede voorbereiding. Zorg voordat u deze laminaat vloer gaat plaatsen voor een passende ondervloer bij uw persooonlijke situatie. Vraag ons gerust om advies. Heeft u liever dat een ervaren vakman de brede vloer gaat leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten of vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Is dit niet het laminaat dat je zoekt? Bekijk ons volledige aanbod laminaat extra breed.