Beautifloor Henegouwen Laminaat Thuin Vloer 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

EUTR

Productnummer: FL1002-HTH

Adviesprijs
€ 25,95 € 25,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Henegouwen Laminaat Thuin Vloer 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

  • Zeer ruimtelijk effect door 2 groeven.
  • 20 jaar garantie
  • Extra breed (24,4)
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen

Beautifloor Henegouwen Laminaat Thuin Vloer 126.1 x 24.4 x 0.8 cm

Extra Breed Laminaat

Wie een extra brede laminaat wilt is met de Henegouw collectie van Beautifloor op het juiste adres. Aangeboden in veel verschillende prachtige designs van Belgisch afkomst. Met de afmetingen van 126,1 x 24,4 x 0,8 cm en groef op de lange zijde ontstaat er een luxe brede plank. Door de V-groef op de lange zijde benadrukt dit de extra breedte van deze licht bruine eiken laminaat vloer. In combinatie met de luxueuze structuur van deze Thuin BTW337 laminaat vloer, biedt dit een ongekend realistische uitstraling. 

Vloeren van top kwaliteit

Wenst u een laminaat dat goed geschikt is voor gebruik met een vloerverwarming? Met een warmteweestand van slecht 0.057 m² K/W en met de juiste ondervloer voor vloeverwarming heeft u geen last van koude voeten! De extra brede vloer valt onder klasse 32 en is daarme geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. De vloer beschikt over een ijzersterke toplaag dat weerstand biedt tegen krassen en slijtage. Dit blijkt ook uit de lange garantie van 20 jaar bij huishoudelijk gebruik. De IJzersterke toplaag van de vloer is kras en slijtbestendig en staat garant voor jaren woonplezier.

Makkelijk te plaatsten

Dit vloer is niet alleen heel mooi, maar ook gemakkelijk te plaatsen dankzij het ClickXpress® systeem van Beautifloor. Door dit wenstelsysteem worden de extra brede planken porbleemloos in elkaar gezet. Alleen nog een passend ondervloer voor u persoonlijke situatie en de vloer is klaar om gelegd te worden. Weet u niet welk ondervloer u nodig heeft? Vraag ons gerust voor advies. Gaat u deze Henegouw Thuin vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Dankzij deze tips en het eenvoudige klik systeem legt u deze grijs bruine vloer eenvoudig en snel. De Beatifloor laminaat vloer toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

Is dit niet het laminaat dat je zoekt? Bekijk ons volledige aanbod extra breed laminaat


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Laminaat Henegouwen Thuin Beautifloor Henegouwen Laminaat Thuin 126.1 x 24.4 x 0.8 cm EUTR Op voorraad
€ 25,25 Per m2 incl. BTW