Logo Gadero
service

Beautifloor Eiken Parket

Het kant-en-klare parket van Beautifloor is een kwalitatief hoge parketvloer die woonklaar geolied is. De vloer is dus gelijk te gebruiken en te betreden. De unieke houtenplanken met een matte finish zorgen voor een erg sfeervolle en klassieke uitstraling. Om de parketvloer lang mooi te houden raden wij aan om de onderhoudsproducten van het Deense oliemerk Woca te gebruiken. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De parketvloeren van Beautifloor zijn opgebouwd uit een eiken toplaag met daaronder een haaks op elkaar geplaatste populieren tussenlaag en onderlaag. Dit resulteert in een zeer sterke constructie met een minimale werking en een prettig loopgeluid. Daarnaast zijn er vele variaties mogelijk in zowel decoren als afmetingen tot zelfs een breedte van 26cm! De Beautifloor lamelparket vloeren hebben een warmteweerstad van 0,10 tot 0,12 m2 k/w waardoor deze houten vloeren prima geschikt zijn voor vloerverwarming.

Dankzij de eenvoudige manier van plaatsen is deze houten parketvloer snel geplaatst. De Uniclic verbinding, die u misschien wel kent van de Quick Step vloeren, is ook verwerkt in deze parket planken. Een betrouwbaar en ijzersterk legsysteem. Het gebruik van verbindingslijm is niet nodig, wat tijd én geld bespaart. Geen dure plaatsingskosten of onderhoudskosten. U kunt het gewoon allemaal zelf doen. Wilt u toch liever dat de vloer voor u geplaatst wordt? Geen enkel probleem, via de legservice kunt u deze eenvoudig mee met de vloer bestellen. Heeft u andere wensen of nog wat meer advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice!