Beautifloor PVC vloer Pont - Du Gart 132 x 19,6 x 0,2 cm

Productnummer: FL1005-PDG 100% Waterbestendig Vloer   |   12 Jaar Garantie

€ 25,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor PVC vloer Pont - Du Gart 132 x 19,6 x 0,2 cm

  • 12 Jaar Garantie
  • Realistische Eiken design
  • 100% waterbestendig
  • Makkelijk te onderhouden

Beautifloor PVC vloer Pont - Du Gart 132 x 19,6 x 0,2 cm

Op zoek naar een nieuwe vloer? Bij houthandel Gadero bent u niet alleen voor houten vloeren op het juiste adres, maar ook voor PVC vloeren! Daarom kan de Du Gart PVC vloer uit de Pont serie van Beautifloor niet ontbreken in onze vloeren collecite. De luxe PVC stroken hebben een royaal formaat van 132 x 19,6 cm met een voelbaar patroon.

liever eerst de donker bruine PVC vloer in het echt zien? Bestel gemakkelijk een proemonster via de huidige pagina.

De Beautifloor Pont Du Gart PVC vloer op vloerverwarming

Een van de aangename eigenschappen van deze donkere vinyl vloer is dat het geschikt is voor een vloerverwarming en vloerverkoeling. De PVC stoken beschikken over een lage warmte weerstand van slechts 0,010 m² K/W! De Beautifloor vloer is dus heerlijk warm en heeft bovendien een fijn zacht loopgeluid.

Een waterbestendig vloer met sterke eigenschappen.

Een PVC vloer staat bekend vanwege zijn waterbestendige eigenschappen. Doordat de Beautifloor Pont Du Gart PVC vloer 100% waterbestendig is zal water of andere vloeistoffen de vloer niet schade. Hierdoor is de oppervlakte gemakkelijk te onderhouden! De vloer beschikt over een sterke slijtlaag van 0,3 mm! Met deze slijtvaste toplaag is de vloer geschikt voor elke gezinsituatie!

PVC vloeren kopen doe je bij Gadero!

Bij Gadero leveren wij niet alleen top vloeren, zoals deze PVC vloer uit de Pont serie van Beautifloor, maar ook alles wat daar bij hoort! Denk hiervoor aan egaline voor het egaliseren van de ondergrond of een professionele legservice op maat. Voor meer bijbehorende producten bent u bij Gadero op het juiste adres!  

Onze vloeren worden altijd gratis thuisbezorgd! Hierop geldt er een minimaal afnamen van 10 m2. Meer weten of vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice.

 

 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Pont PC Du Gart Vloer Product Beautifloor Pont PVC Du Gart 13,20 x 19,6 x 0.2 cm 100% Waterbestendig Vloer   |   12 Jaar Garantie Op voorraad
€ 25,45 Per m2 incl. BTW