Logo Gadero
service

Beautifloor PVC en Vinyl

Geen zin in jaarlijks onderhoud zoals een houten vloer, maar wel de mooie houtstructuur? Naast Parket en Laminaat biedt Beautifloor ook PVC en Vinyl aan in unieke decoren en afmetingen. Alle vloeren bestelling die voldoen aan de minimale afname hoeveelheid van 10m2, kunnen op elke gewenste werkdag gratis geleverd worden! 

Het PVC is verkrijgbaar in vele verschillende designs en decoren, zoals je wel gewend bent van Beautifloor. De moderne tinten zijn uitsluitend gemaakt van duurzame materialen en zijn voorzien van een enorm slijtvaste toplaag. Daarnaast zijn de PVC en Vinyl stroken standaard comfortabel en geluidwerend door het zachte loopgeluid. De prachtige houtdesigns brengen de ruimte echt tot leven en laat het lijken als een massieve vloer. Bovendien zijn de PVC en Vinyl vloeren uitgevoerd met een voelbare of register embossing structuur. De tekeningen van plank volgt de structuur om een erg levensecht vloeroppervlak te creëeren.

Deze sfeervolle PVC en Vinyl vloeren worden uitsluitend geproduceerd van duurzame en schone materialen. Zo schoon zelfs dat de luchtkwaliteit binnenshuis niet wordt aangetast. Een ontzettend veilige en mooie vloer met vele voordelen. Daarnaast zijn deze vloeren ideaal in actieve huishoudens door de hoge waterbestendigheid en de enorm sterke slijt- en toplaag. Een van de grote voordelen is de prijs/kwaliteit verhouding, want deze is uitstekend te noemen. Door de eerder genoemde unieke foto en filmlaag heeft Beautifloor altijd de modernste decoren beschikbaar, een merk wat altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Bovendien worden alle vloerdelen standaard extra sterk en onderhoudsarm geproduceerd, om het nog maar een klein beetje makkelijker te maken.