Beautifloor Riviere PVC Loire 121,92 x 22,86 x 0.25 cm

Productnummer: FL1003-RLO 100% Waterbestendig Vloer   |   15 Jaar Garantie

€ 38,65 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Riviere PVC Loire 121,92 x 22,86 x 0.25 cm

  • 100% Waterbestendig
  • Extra veel unieke panelen
  • Realistisch voelbaar patroon
  • onderhoudsvriendelijk
  • Voor verlijmen (niet zelf te leggen)

Beautifloor Riviere PVC Loire 121,92 x 22,86 x 0.25 cm

Over de Beautifloor Riviere PVC Vloer

De Rivière Collectie van het merk Beautifloor is nu verkrijgbaar bij Houthandel Gadero!  Met 6 verschillende decors is er voor elke woonstijl een perfect design te vinden. De stroken zijn 121,92 cm lang en 22,86 cm breed met een dikte van 0.25 cm. Met de dikte van 2,5 mm is de collecite uitstekend geschikt voor huishoudelijk maar ook commercieel gebruik. De kwaliteit wordt bevestigd met een lange garantie termijn van 15 jaar bij privé gebruik.

Het Riviere Loire uitvoering 

Een van de prachtige uitvoeringen uit de collectie Riviere van Beautifloor is deze Loire PVC vloer. De Riviere Loire vloer heeft een grijze bruine kleur met een zeer realistische eiken dessin. Met deze natuurlijke patroon heeft de PVC vloer veel weg van een echte houten vloer

Liever eerst de PVC vloer in het echt zien? Geen probleem! Bestel gemakkelijk een proefmonster via de huidige pagina.

Een natuurlijk voelbaar patroon met vGroef

De Riviere Loire PVC vloer beschikt over een populaire embossing laag! Met de Register Embossing afwerking heeft de donker grijze PVC vloer een voelbaar patroon. Het patroon komt overeen met de eiken design van de Beautifloor PVC, voor een ongekend ervaring! Om de PVC Vloer met voelbaar houtstructuur te benadrukken zijn de stroken voorzien van een luxe groef rondom(4v-groef). 

Het onderhouden van de ijzersterke Loire PVC vloer

Een vieze vloer door kleine kinderen of huisdieren? Geen zorgen! de Riviere Loire PVC vloer heeft een 0,55 mm slijtvaste slijtlaag en is 100% waterbestendig. Door de ijzersterke eigenschappen is de donker bruine vloer gemakkelijk te onderhouden. Een goude tip van Gadero! Een PVC & laminaat vloer kan je het beste schoonmaken met afwasmiddel. Ja, zeker afwasmiddel! Afwasmiddel ontvet de vloer grondig en is minder agressief. Het resultaat een schone vloer en een langere levensduur. 

PVC vloer & vloerverwarming

Op zoek naar een vloer dat uitstekend geschikt is voor vloerverwarming? Dan ben je met het Riviere PVC van Beautifloor op het juiste (warme) adres!  Met een zeer lage thermische weerstand van slechts ±0,005m² K/W is deze PVC vloer de perfecte keuze! Laat de winter maar komen! 

Het leggen van de PVC vloer

Bent u zelf van plan om deze prachtige PVC stroken te plaatsen? Houd dan rekenschap met 10% snijverlies boven op de berekende m2. Ook voor bijbehorende producten van de Loire PVC vloer bent u bij vloeren specialist Gadero op het juiste adres. Wilt u liever de donkere vloer laten leggen door een echte specialist? Bestel de professionele legservice gemakkelijk mee, dan weet u zeker dat het goed ligt!

De Beautifloor Riviere PVC Loire vloer is gratis thuisbezorgd!*

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met eens van onze vak- mannen en vrouwen.

*Let op! Er geld een minimaal afnamen van 10m2.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Riviere PVC Loire Vloer Product Beautifloor Riviere PVC Loire 121,92 x 22,86 x 0.25 cm 100% Waterbestendig Vloer   |   15 Jaar Garantie Op voorraad
€ 38,65 Per m2 incl. BTW