Beautifloor Riviere PVC - Meuse 121,92 x 22,86 x 0.25 cm

Productnummer: FL1003-RME 100% Waterbestendig Vloer   |   15 Jaar Garantie

Adviesprijs
€ 42,95 € 38,65 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Riviere PVC - Meuse 121,92 x 22,86 x 0.25 cm

  • Uitstekend voor vloerverwarming
  • 100% waterbestendig
  • Extra veel unieke panelen
  • Register Embossing

Beautifloor Riviere PVC - Meuse 121,92 x 22,86 x 0.25 cm

Over de Beautifloor Riviere PVC Vloer

De Rivière Collectie van het merk Beautifloor is nu te koop Gadero! Deze donkere kleur is ideaal voor een (bij voorkeur lichte) ruimte waar gewerkt wordt, vuil is immers minder goed zichtbaar op een donkere kleur.

De donkere, bijna zwarte PVC stroken zijn 121,92 cm lang en 22,86 cm breed met een dikte van 0.25 cm. Met de dikte van 2,5 mm is de collecite uitstekend geschikt voor huishoudelijk maar ook commercieel gebruik. De kwaliteit wordt bevestigd met een lange garantie termijn van 15 jaar bij privé gebruik.

Het Riviere Meuse uitvoering 

Een van de prachtige uitvoeringen uit de collectie Riviere van Beautifloor is deze Meuse PVC vloer. De Riviere Meuse vloer heeft een carbon zwarte eiken kleur met een zeer realistische eiken dessin. Met deze natuurlijk patroon heeft de PVC vloer veel weg van een echte houten vloer

Liever eerst de PVC vloer in het echt zien? Geen probleem! Bestel gemakkelijk een proefmonster via de huidige pagina.

Een natuurlijk voelbaar patroon met vGroef

De Riviere Meuse PVC vloer beschikt over een populaire embossing laag! Met de Register Embossing afwerking heeft de rustieke donkere PVC vloer een voelbaar patroon. Het patroon komt overeen met de eiken design van de Beautifloor PVC, voor een ongekend ervaring! Om de PVC Vloer met voelbaar houtstructuur te benadrukken zijn de stroken voorzien van een luxe groef rondom(4v-groef). 

Het onderhouden van de ijzersterke Meuse PVC vloer

Een vieze vloer door kleine kinderen of huisdieren? Geen zorgen! de Riviere Meuse PVC vloer heeft een 0,55 mm slijtvaste slijtlaag en is 100% waterbestendig. Door de ijzersterke eigenschappen is de donkere vloer gemakkelijk te onderhouden. Een goude tip van Gadero! Een PVC & laminaat vloer kan je het beste schoonmaken met afwasmiddel. Ja, zeker afwasmiddel! Afwasmiddel ontvet de vloer grondig en is minder agressief. Het resultaat een schone vloer met een langere levensduur. 

PVC vloer & vloerverwarming

Op zoek naar een vloer dat uitstekend geschikt is voor vloerverwarming? Dan ben je met het Riviere PVC van Beautifloor op het juiste (warme) adres!  Met een zeer lage thermische weerstand van slechts ±0,005m² K/W is deze PVC vloer de perfecte keuze! Laat de winter maar komen! 

Het leggen van de PVC vloer

Zelf van plan om deze prachtige PVC stroken te plaatsen? Houd dan rekenschap met 10% snijverlies boven op de berekende vierkantenmeters. Ook voor bijbehorende producten van de Meuse PVC vloer bent u bij Houthandel Gadero op het juiste adres. Liever de zwarte vloer laten leggen door een echte specialist? Bestel de professionele legservice gemakkelijk mee, dan weet u zeker dat het goed ligt!

De Beautifloor Riviere PVC Meuse vloer is gratis* thuisbezorgd bij Gadero!
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met eens van onze vak- mannen en vrouwen.

*Let op! Er geld een minimaal afnamen van 10m2.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Riviere PVC Meuse Vloer Product Beautifloor Riviere PVC Meuse 121,92 x 22,86 x 0.25 cm 100% Waterbestendig Vloer   |   15 Jaar Garantie Op voorraad
€ 38,65 Per m2 incl. BTW