Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Ledegem 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

Productnummer: FL1002-WVM Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Moderne V-Groef

€ 23,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Ledegem 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

  • Mooie V-groef aan de lange zijde
  • Donker Eiken design
  • Sterke Slijtlaag
  • 20 jaar fabrieksgarantie

Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Ledegem 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

Trendy groef op langezijde

Op zoek naar laminaat met een groef op de langzijde? Bij Gadero hebben wij het Beautifloor West Vlaanderen Laminaat met v-groef voor een voordelig prijs. Met de afmetingen van 126.1 x 19.2 x 0.8 cm en een trendy v-groef aan de lange zijde geeft dit een ruimtelijk effect voor veel sfeer. Daarnaast zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming door de lage warmteweerstand van 0.057 m² K/W en vallen ze in gebruikersklasse 32 / AC4 waardoor ze erg sterk en slijtvast zijn. De sterke toplaag is kraswerend en slijtvast ideaal voor intensief huishouden. De kwaliteit word nog eens bevestigd door de lange garantie van 20 jaar bij huishoudelijk gebruik. De vloerpanelen zijn dus ideaal te gebruiken voor een intensief huishouden en zelfs licht kantoor gebruik.

West-Vlaanderen Ledegem

Deze Beautifloor West Vlaanderen Ledegem BTM605 laminaat in de Licht Vergrijsde uitvoering zorgt voor een sfeervolle ruimte. De natuurlijk lichte Eiken structuur heeft veel weg van een echte houten vloer! De lichte vloerpanelen zijn ideaal te gebruiken in slaapkamers, woonkamers, keukens en kan zelfs licht kantoorgebruik verdragen. Door de vuilafstotende eigenschappen zijn deze vloeren eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of een vochtige doek/dweil. 

Vlakke vloer

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed blijven verbonden met elkaar en goed blijft liggen, hierdoor wordt er een stabiele laminaat vloer gerealiseerd. Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Laminaat vloer Ledegem Beautifloor West Vlaanderen product Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Ledegem 126.1 x 19.2 x 0.8 cm Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Moderne V-Groef Op voorraad
€ 23,45 Per m2 incl. BTW